http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Αθλητισμός... Ο Σωτήρης Λουμίδης πιθανός αντικαταστάτης του Τζόνι Βεκρή !

 
Μετά την παραίτηση του Τζόνι Βεκρή από τα εκτελεστικά του καθήκοντα (παραμένει μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός), έμεινε μία καρέκλα αδειανή στις συνεδριάσεις της διοικούσας επιτροπής.
Κι επειδή η θητεία της με την παρούσα σύνθεση ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα υπάρξει αντικατάσταση για τις επόμενες δύο εβδομάδες.
Ωστόσο, για την επόμενη διοικούσα επιτροπή, η ισχυρότερη υποψηφιότητα είναι αυτή του Σωτήρη Λουμίδη, εκτός βέβαια εξαιρετικού απροόπτου.
Για την οικογένεια Λουμίδη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Η Άννα Λουμίδη διετέλεσε για μία 12ετία μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, ενώ στη διάρκεια της πολυμετοχικότητας την διαδέχτηκε ο σύζυγός της, Σωτήρης Λουμίδης.
Πριν από ένα χρόνο ο Όμιλος Λουμίδη σε συνεργασία με την Greenteam (θυγατρική εταιρία της ΠΑΕ) εγκαινίασαν το πρώτο εμπορικό κατάστημα του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη, το οποίο μάλιστα φιλοξενείται εντός των εγκαταστάσεων του Ομίλου, στην Αστόρια.
Βεβαίως υπάρχει και το ερωτηματικό για τους Αδαμάντιο Πολέμη και Γιώργο Νίκα. Με δεδομένη τη γενική απροθυμία να χρηματοδοτηθεί η ομάδα, φαίνονται ιδιαίτερα διστακτικοί να συνεχίσουν σ' έναν εκτελεστικό ρόλο, κυρίως ο τελευταίος που απουσιάζει αρκετό χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω επιχειρηματικών υποχρεώσεων.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement