http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Τον τίτλο της πριγκίπισσας θέλει ο πρίγκιπας William για την Cathrine !




Τα γόνατα Λυγισμένα και το κεφάλι χαμηλωμένο κάτω για την υπόκλιση στην Βασίλισσα δείχνοντάς έτσι με την παραδοσιακή χειρονομία τον σεβασμό της προς την Βασίλισσα.

Η νέα ζωή για την Δούκισσα του Cambridge Cathrine θα είναι σε αυτούς τους ρυθμούς όπου θα ακολουθήσει μια τάξη πραγμάτων , όταν υποδέχεται «ανώτερα» άλλα μέλη της νέας οικογένειας της, συμπεριλαμβανομένων και την θετή μητέρα του πρίγκιπα William δούκα του Cambridge Camilla, η Δούκισσα της Κορνουάλης.
Το κοινό, όμως θα συνεχίσει να υποκλίνεται στην πρώην Kate Middleton.
Η Miss Kate Middleton έγινε Cathrine , Δούκισσα του Cambridge, όταν παντρεύτηκε το δεύτερο στη σειρά διάδοχο για τον θρόνο. Αλλά ο τίτλος, όπως και με άλλες γυναίκες που παντρεύονται με πρίγκιπα και μπαίνουν στην Βασιλική οικογένεια τους δίνεται από ευγένεια και όχι από δικαίωμα.
Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του Πρίγκιπα είπε ότι ήταν «τιμή» του να για να γίνει ο Δούκας του Cambridge , είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα προτιμούσε να παραμείνει πρίγκιπας William ενώ η σύζυγός του σύζυγό του να γίνει Πριγκίπισσα Cathrine.
Ήταν κάτι σαν έκπληξη, είπε ένας παρατηρητής της Βασιλικής οικογένειας λέγοντας ότι ο William το θέλει,ο William το παίρνει.
Σε μια προσπάθεια , να μαζέψει αυτά που είπε το παλάτι άφησε να εννοηθεί ότι οι άνθρωποι που ήθελαν να την αποκαλούν "Princess" Catherine ήταν ευπρόσδεκτοι να το πράξουν.
Μετά το βασιλικό γάμο της Παρασκευήςο του πρίγκιπα της Ουαλίας ο γραμματέας επικοινωνιών », ανέφερε στο κοινό να ενθαρρυνθούν να χρησιμοποιούν το όνομα Prince William και η "Princess" Catherine, εάν προτιμάται.
Είπε: «Νομίζω ότι είναι απολύτως φυσικό ότι το κοινό μπορεί να τους αποκαλεί Prince William και η "Princess" Catherine και κανείς δεν πρόκειται να πει τίποτα πάνω σε αυτό.
Η παραβατικότητα της δεύτερης συζύγου του πρίγκιπα Καρόλου υποβάθμισε την βασσιλική οικογένειά και προφανώς οδήγησε την Βασίλισσα Ελισάβετ στην απόφαση να μην κάνει την γυναίκα του Prince William ,πριγκίπισσα.
Όταν ο πρίγκιπας Κάρολος, ο οποίος, ως διάδοχος του θρόνου, έχει ήδη οκτώ τίτλους, συμπεριλαμβανομένων των δουκάτο της Κορνουάλης, ξαναπαντρεύτηκε το 2005 η δεύτερη σύζυγός του, Καμίλα πήρε τον τίτλο της Δούκισσας της Κορνουάλης.
Η απόφαση αυτή εν μέρει υπαγορεύτηκε από τους φόβους για το πώς ένα δύσπιστο κοινό μπορεί να αντιδράσει κατά της ιδέας της Camilla, μια διαζευγμένη γυναίκα η οποία, είχε καταστεί σαφές ότι, είχε σχέση με το πρίγκιπα Κάρολο όσο αυτός ήταν παντρεμένος με την laιdy Diana.
Αρκετές δημοσκοπήσεις οι οποίες δεν τράβηξαν τα φώτα της δημοσιοτητας φαίνεται πως στήριζαν την Camilla και ήταν γνωστή ως Βασίλισσα Camilla.
Ο ισχυρισμός ότι Camilla μπορεί μια ημέρα να γίνει βασίλισσα παραμένει ακανθώδες και ανεπίλυτο ζήτημα. Όταν ο πρίγκηπας σε μία συνέντευξη του που παραχώρησε στην τηλεόραση των ΗΠΑ τον περασμένο Νοέμβριο, είπε, για πρώτη φορά ότι η σύζυγός του θα μπορούσε να είναι «η βασίλισσα όταν ανέρθει στο θρόνο.
Όταν ερωτήθηκε ευθέως εάν η Δούκισσα της Κορνουάλης θα μπορούσε να γίνει ποτέ βασίλισσα , σκόνταψε πάνω στην απάντησή του και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Θα δούμε.
Αμέσως μετά Clarence House εξέδωσε μια βιαστική δήλωση λέγοντας ότι «τίποτε δεν έχει αλλάξει». Η Δούκισσα θα γίνει πριγκίπισσα.
Την περασμένη εβδομάδα ένας ανώτερος αυλικός είπε στην Sunday Telegraph: «Η Βασίλισσα γνώριζε πολύ καλά ότι άλλα μέλη της οικογένειάς της δεν θα καλό έβλεπαν τον τίτλο που θα έπαιρνε η Δεσποινίς Middleton να γίνει« πριγκίπισσα ενώ οι άλλες κοπέλες θα πρέπει να λάβουν τους τίτλους των συζύγων τους.
Κάνοντας την Cathrine πριγκίπισσα Cathrine την έβαζε ανώτερη σε τάξη από την Δούκισσα της Κορνουάλης στην ιεραρχία της Βασιλικής οικογένειας.
Προτείνεται επίσης ότι η κόμισσα του Wessex θα ήταν επίσης δυσαρεστημένη καθώς αρνήθηκε τον τίτλο «Πριγκίπισσα Σοφία», όταν παντρεύτηκε τον πρίγκηπα Edward το 1999.
Επιπλέον παρά την σημασία του γάμου της ότι μια μέρα θα γίνει η βασίλισσα Catherine -η Catherine «Princess» θα πρέπει αναγνωρίζει την Δούκισσα της Κορνουάλης κάθε φορά που συναντιούνται.
Αυτοί οι κανόνες είναι κρίσιμα νέα, τροποποιημένα,στη σειρά προτεραιότητας που σύντομα πρόκειται να εκδοθούν από τη βασίλισσα και αναμένεται να καταστήσει τη θέση της Δούκισσας του Cambridge απλό για αυτήν και να το δικαστήριο.
Θα πρέπει να καταστήσω απολύτως σαφές ότι θα πρέπει να να είναι πάντα σε υπόκλιση στη βασίλισσα και την δούκισσας της Κορνουάλης και, όταν δεν συνοδεύεται από το σύζυγό της, συμπεριλαμβανομένου και στις κόρες του πρίγκιπα Ανδρέα και της Princess Royal και Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.
Η δούκισσα του Cambridge, θα περιοριστεί απευθείας κάτω από τη Δούκισσα της Κορνουάλης, και πάνω ακριβώς από την κόμισσα του Wessex, όταν ο σύζυγός της είναι παρών».

Δάφνη Γκάση


Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement