http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Θύμα hacking το Ελληνικό site της Sony Music...

Οι… περιπέτειες της Sony δεν δείχνουν να έχουν τελειωμό, αφού τώρα έπεσε θύμα hackers και το «κοντινό μας», Ελληνικό site της Sony BMG.

Σε καινούργιες… περιπέτειες φαίνεται πως μπήκε η Sony, αφού ανώνυμοι hackers κατάφεραν να «τρυπώσουν» στο site της Sony BMG Ελλάδος, να «σηκώσουν» από εκεί όλα τα στοιχεία των χρηστών του και να τα αποστείλουν στο site The Hacker News, που με τη σειρά του, φρόντισε να τα… αναρτήσει στο δημοφιλές site Pastebin, προφανώς «για να υπάρχουν αποδείξεις πως όντως κλάπηκαν δεδομένα».

Την επίθεση έκανε ευρέως γνωστή αργά χθες η εταιρεία ασφαλείας Sophos, μέσα από το blog της, Naked Security. Όπως ορθώς αναφέρθηκε και εκεί, προτείνεται όποιος είχε λογαριασμό στο συγκεκριμένο site της Sony να τον αλλάξει το συντομότερο δυνατόν.

Σημειώνουμε πως, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το θέμα, το site της Sony Music Ελλάδος (http://sonymusic.gr) δεν είναι προσβάσιμο, πιθανότατα λόγω του ότι η εταιρεία προσπαθεί να αντιμετωπίσει την τρύπα ασφαλείας – ή ίσως να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο επισκέψεων κατόπιν της δημοσίευσης της είδησης από τη Sophos.

πηγή: Sophos






















Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement