http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Αθλητισμός... Ολυμπιακός Βόλου - Απο τα σαλόνια της ευρώπης... κινδυνεύει να παίξει του χρόνου στη Football League !


Από τη μάχη της Ευρώπης στη Football League η ομάδα του Μπέου; Είναι πλέον πιθανό, αν ισχύουν τα στοιχεία του ΟΦΗ, ο οποίος αναμένεται να καταγγείλει την ομάδα του Βόλου για παράνομη αδειοδότηση!
"Βόμβα" κατά του Ολυμπιακού Βόλου ετοιμάζεται να ρίξει ο Ολυμπιακός Βόλου, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Κρήτη Σπορ Fm 87,6.
Βάσει του ρεπορτάζ του σταθμού, η ΠΑΕ ΟΦΗ ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ έδωσε παράνομα άδεια στην ομάδα του Αχιλλέα Μπέου.
Ποια είναι αυτά τα στοιχεία; Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου και νυν του ΟΦΗ, Ερόλ Μπουλούτ, αποκάλυψε πως η ομάδα της Θεσσαλίας του οφείλει ακόμα το ποσό των 130 χιλιάδων ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι το χρώσταγε και στις 31/12/2010 και δεν είχε καν ρυθμιστεί μέχρι τις 31/3/2011, άρα η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ της έδωσε παράνομα την άδεια για να βρίσκεται και του χρόνου στη Superleague!
Μάλιστα, ο Τούρκος ποδοσφαιριστής τα ανέφερε όλα αυτά και εγγράφως σε συμβολαιογράφο του Ηρακλείου και έτσι η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να ψάξει το θέμα, αλλά και να λογοδοτήσουν (αν τελικά έχει ισχύ) όσοι παρέβλεψαν το γεγονός, δίνοντας άδεια στην ομάδα του Μπέου.















Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement