http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Η φιέστα της Μπάρτσα... Λίγο πριν τη φιέστα του τελικού !

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της Μπαρτσελόνα πήγαν στην Πλατεία Καναλέτας της Βαρκελώνης και πανηγύρισαν την πρόκριση της Μπαρτσελόνα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ σε βάρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως είναι σύνηθες, έπειτα από παιχνίδια μεγάλης σημασίας οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Καναλέτας της Βαρκελώνης και γιόρτασαν την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η πλατεία μετατράπηκε σε μεγάλη γιορτή από τους οπαδούς των Μπλαουγκράνα, οι οποίοι θα δουν την ομάδα τους να αγωνίζεται στον έβδομο τελικό της ιστορίας της.
Κόσμος  ερχόταν από παντού, υπήρχε κόσμος που πανηγύριζε πίνοντας μπίρες και σανγκρία και γιόρτασαν την πρόκριση της Μπάρτσα ακόμα και πάνω στις κολόνες, στα φώτα και στα δέντρα, όπου είχαν ανέβει οι πιο θαρραλέοι από τους οπαδούς της.
Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα πήγαιναν στην πλατεία με όλα τα μέσα που είχαν, με μετρό, λεωφορεία, πεζοί, και στη Ράμπλα δεν έπεφτε καρφίτσα!
Προς το τέλος όμως, το… αλκοόλ και η υπέρμετρη χαρά των θερμόαιμων Καταλανών έκαναν τη δουλειά τους, αφού δέν έλειψαν τα επεισόδια...

πηγή: gazzetta.gr



Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement