http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Επιστολή της Νομ. ΠΑΣΟΚ Καστοριάς στον Υπουργό οικονομικών κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου - << Φέρτε πίσω σε κρατικά κτίρια κρατικές υπηρεσίες>>

pasok4324 Αυτή είναι μια ακόμη επιστολή της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ Καστοριάς προς τον υπουργό οικονομικών << Φέρτε πίσω σε κρατικά κτίρια κρατικές υπηρεσίες>> επιβαρύνουμε τον κρατικό προϋπολογισμό με μεγάλα μηνιαία ποσά:

ΠΡΟΣ : ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ – κ. ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήσαμε ως Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς, μεταξύ άλλων στα θέματα ημερήσιας διάταξης, μας απασχόλησε και η στέγαση δημοσίων υπηρεσιών σε ιδιωτικά κτίρια, έναντι διόλου ευκαταφρόνητων χρηματικών ποσών, τα οποία ασφαλώς επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό και κατ’ επέκταση τους Έλληνες πολίτες.
Αυτό το οποίο όμως ερεθίζει και προκαλεί την τοπική μας κοινωνία, είναι το γεγονός ότι ουδέποτε έγινε καταγραφή της δημόσιας ή της δημοτικής περιουσίας σε κτίρια, τα οποία είναι ικανά να στεγάσουν τις υπηρεσίες αυτές.
Τα κτίρια αυτά όμως υπάρχουν και το χειρότερο είναι ότι με πολιτικές ή διοικητικές επιλογές ερημώνουν χωρίς να χρησιμοποιούνται όπως πρέπει προς όφελος της εθνικής αλλά και της τοπικής οικονομίας.
Οι υπηρεσίες αυτές οι οποίες επιβαρύνουν αδίκως, κατά την άποψη του πολιτικού μας οργάνου την Ελληνική οικονομία, είναι :
  1. Η οικονομική εφορία Καστοριάς ( ΔΟΥ )
  2. Η πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση
  3. Η Υπηρεσία Εντελλομένων Εξόδων Καστοριάς
  4. Ο Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου ( ΟΠΑΔ – ΥΠΑΔ )
Αντιλαμβανόμενοι την τεράστια εθνική προσπάθεια που καταβάλλετε με στόχο την περικοπή δαπανών θεωρούμε ότι είναι χρέος μας να σας ενημερώσουμε για τα παραπάνω.

Θα σταθούμε αρωγοί σε οτιδήποτε μας ζητηθεί προς την κατεύθυνση αυτή.

Για τη Νομαρχιακή Επιτροπή
ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καστοριάς

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΘΩΜΑΣ
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement