http://www.mrkteo.gr/

Τετάρτη

Με σημαία των Σκοπίων εμφανίζεται η Φλώρινα σε παγκόσμια ιστοσελίδα καιρού...


Η Ελληνική κυβέρνηση τη κάνει !!!
skopiaΥπό την σημαία των Σκοπίων εμφανίζεται η Φλώρινα, σε μία από  πιο γνωστές παγκοσμίως ισοστελίδες πρόγνωσης καιρού, το weather-forecast.com!

Εάν  ένας χρήστης επισκεφτεί την βρετανικής ιδιοκτησίας ιστοσελίδα και αναζητήσει την πρόγνωση του καιρού για την Φλώρινας, θα διαπιστώσει ότι η Φλώρινα βρίσκεται στα Σκόπια!
«Προς δόξαν» φυσικά του ΥΠΕΞ και του  κ. Δρούτσα,  ο οποίος προφανώς είναι πολύ απορροφημένος στη διαμάχη του με τους διπλωμάτες για να ασχολείται με τέτοια «μικροπράγματα»…
Την ίδια στιγμή, συνεχίζεται ο καταιγισμός τηλεοπτικών σποτ σε δορυφορικά τηλεοπτικά κανάλια, όπως εύκολα μπορεί να διαπιστώσει π.χ. όποιος παρακολουθεί το τουρνουά τένις Roland Garos  στο  Eurosport.  Σποτ στα οποία τα Σκόπια  παρουσιάζονται σαν  «Μακεδονία», ενώ υπάρχουν πλάνα και με το άγαλμα του  Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Όσον αφορά την πρόκληση ακόμη και σε μετεωρολογική σελίδα, εκτός από το κακό το  ριζικό μας φταίει και «ο κακός μας  ο καιρός». Ησυχία, θα ξυπνήσουμε το ΥΠΕΞ, που θα’ λεγαν και οι Ισπανοί…

πηγή: newpost  
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement