http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Η μασκότ της Εδέμ !

Είναι η μασκότ της «Εδέμ»! Πρόκειται για ένα γκριφόν κανίς, τον Μoby L. που πήρε το όνομά του από το Moby Cool. Το συγκεκριμένο σκυλάκι το βρήκε εγκαταλειμμένο στον δρόμο η ηθοποιός Μέριλυν Διώνα και το χάρισε στη συνάδελφό της στα «Μυστικά της Εδέμ» Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία από τότε ανέλαβε τη φροντίδα του με μεγάλη αγάπη.


Το σημαντικότερο ήταν ότι κέρδισα την αγάπη προς τα ζώα. Ολο αυτό ήταν τελείως ξένο για μένα έως ότου γνώρισα τον Moby. Χαίρομαι που έκανα και εγώ κάτι καλό και έσωσα μια ζωή, γιατί θα μπορούσε το καημένο να είχε πεθάνει στον δρόμο, δήλωσε στην «Espresso» η Αντιγόνη. «Ηταν πολύ χτυπημένος όταν τον βρήκαν. Είναι πολύ cool σκύλος. Από την πρώτη στιγμή τον λάτρεψα. Μου έχει δώσει πολλή χαρά. Ο Moby μόλις με δει και νιώσει ότι είμαι στενοχωρημένη, έρχεται πάνω μου με μια τρομερή δοτικότητα. Εχει τόσο καλό χαρακτήρα αυτό το σκυλάκι, είναι τόσο κοινωνικό και γλυκό!»

Οπως δηλώνει η ίδια, τον έχει πάντα μαζί της στα γυρίσματα: «Τον έχω δεμένο στο γύρισμα σε κάποιο τρίποδο από την κάμερα για να γράψουμε τη σκηνή. Οταν τελειώνει, με ακολουθεί. Είναι απίστευτο το πώς με περιμένει ακίνητος. Αγαπάει πολύ τον Παναγιώτη Πετράκη. Τον φωνάζουμε όλοι στο γύρισμα “θείο Πετράκη” γιατί του κάνει και δώρα. Οταν έχουμε σκηνή, πολλές φορές δεν μας αφήνει, ορμάει στον Παναγιώτη και του κάνει χαρές. Το Πάσχα, μάλιστα, έπαιξε και σε ένα επεισόδιο. Δεν υπήρχε οικονομική δυνατότητα για περισσότερες εμφανίσεις (γέλια)!»

Η ηθοποιός αυτή την περίοδο ψάχνει νύφη για τον Moby και μέσω της «Espresso» στέλνει το δικό της μήνυμα: «Εκτακτη ανακοίνωση: λόγω άνοιξης και ηλικίας, ζητείται νύφη με κατεύθυνση, κατά προτίμηση, στη ράτσα Μαλτεζίνα. Να είναι γλυκιά, όμορφη και -αν είναι δυνατόν- να έχει ροζ κορδελάκια».

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

πηγή: espressonews.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement