http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Ο Οτσόα στον Ολυμπιακό ;

Αποκαλυπτικός ήταν σε δηλώσεις του στην μεξικανική ιστοσελίδα "La aficiόn"  ο ατζέντης του Γκιγιέρμο Οτσόα, Χόρχε Μπερλάνγκα, καθώς τόνισε πως ο πελάτης του έχει πρόταση από τον Ολυμπιακό, η οποία εξετάζεται και το μέλλον του Μεξικανού τερματοφύλακα θα κριθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Ο Γκιγιέρμο Οτσόα μένει ελεύθερος από την ομάδα του, Αμέρικα, το καλοκαίρι και ο ατζέντης του Μεξικανού γκολκίπερ, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον πελάτη του:

"Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν επαφές με την Ελλάδα, όπως είναι βέβαια πως μιλάμε με τον Ολυμπιακό, έχουμε προσφορά για τον Οτσόα, αλλά αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο.

Στην Ελλάδα έχει τελειώσει ήδη το πρωτάθλημα, έχουμε προχωρήσει αρκετά στο θέμα αυτό και περιμένω μέσα στις επόμενες 10 με 12 μέρες να ξέρουμε κάτι περισσότερο σχετικά με το τι απόφαση θα πάρουμε εμείς και τι θέση θα κρατήσει ο σύλλογος, μιας και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Μπορεί αυτά που συζητάγαμε τον Ιανουάριο, ή τον Μάρτιο, να μην γίνονται τώρα ή μετά".

Θα αναλύσουμε παράλληλα και ποιες είναι οι ανάγκες του, όπως και με την Αμέρικα. Η Αμέρικα ξέρει πως αισθανόμαστε και πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τον Οτσόα. Εξετάζουμε, πάντως και άλλες περιπτώσεις, υπάρχουν και άλλες επιλογές. Ας μην ξεχνάμε πως το μεταγραφικό παζάρι κλείνει στις 31 Αυγούστου".

Ο Γκιγέρμο Οτσόα εν δράσει:




Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement