http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Καιρός... Βροχές και βοριάδες για αύριο Κυριακή - Δείτε τον καιρό εως την Πέμπτη

Τοπικές βροχές αναμένονται το πρωί στα νοτιοανατολικά και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Βοριάδες 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Δείτε τον καιρό μέχρι την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά

Στη Θράκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες βροχές τις πρωινές ώρες. Στη Μακεδονία θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί απο 05 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Σε νησιά Ιονίου, Ηπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι αυξημένες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θμεροκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα. Βελτίωση από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνεουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νοτια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσιου αλλα στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής στα βόρεια του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη


Τη Δευτέρα στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στην Πελοπόννησο και πιθανώς στα ορεινά της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας. Οι ανεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά 4 με 6 και πιθανώς στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τρίτη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι κυρίως στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα κεντρικά και βόρεια κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Την Τέταρτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Στην υπόλοιπη χωρα λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Οι άνεμοι θα πνεουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά.

Την Πέμπτη θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θεμροκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

πηγή: newsit.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement