http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Πλήρης και με όνειρο την κούπα ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ...

 
Όνειρα για την πρώτη κούπα στην 88χρονη ιστορία τους κάνουν άπαντες στον Ατρόμητο. Τα πλάνα του… ακομπλεξάριστου Δώνη, η πρωτόγνωρη εμπειρία του Σπανού, η συλλεκτική φανέλα και το γούρι με τα κουρέματα.
Έτοιμοι να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους είναι όλοι στην ομάδα του Περιστερίου. Η προετοιμασία της ομάδας του Γιώργου Δώνη για τον σαββατιάτικο τελικού κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με τον Έλληνα τεχνικό να παίρνει στην αποστολή και τους 23 διαθέσιμους παίκτες.
Από όσα έδειξε στις προηγούμενες προπονήσεις προβάδισμα έχουν οι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Νάστος, Μπαζίνσκι, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Μπρίτο και Καμαρά. Θέση επίσης διεκδικούν οι Σαμπού, Τάτος, Καραγκούνης και Αναστασάκος.

Ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί στον τελικό φορώντας νέα, συλλεκτική φανέλα. Το χρώμα της θα είναι λευκό ενώ στη λαιμόκοψη και στα μανίκια θα υπάρχει μπλε ρίγα. Εννοείται ότι η φανέλα αυτή θα τεθεί προς πώληση στις μέρες που θα ακολουθήσουν.
Εν τω μεταξύ, μετά τη στιλιστική παρέμβαση του Ανρί Καμαρά (κούρεψε με τέτοιον τρόπο το κεφάλι έτσι ώστε να σχηματίζεται ο αριθμός 7), είχαμε μία ακόμα, αυτή τη φορά από το Μαρσέλο Ολιβέιρα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ, αγαπημένος της κερκίδας, σχημάτισε δύο αστέρια στους κροτάφους του με την ελπίδα να φέρουν γούρι σε αυτόν και την ομάδα του.

Τέλος, να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος θα έχει την συμπαράσταση περίπου 12.000 φίλων του αφού ελάχιστα εισιτήρια έχουν μείνει απούλητα.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement