http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

Αποστάσεις Αντώναρου από τη γραμμή της Ν.Δ. για εμπλοκή Σημίτη στην υπόθεση Siemens !


Σαφείς αποστάσεις από τη γραμμή της ΝΔ να εμπλέξει τον πρώην πρωθυπουργό, Κ.Σημίτη, στο σκάνδαλο της Siemens παίρνει ο «γαλάζιος» βουλευτής, Ευάγγελος Αντώναρος, τονίζοντας ότι «οφείλουμε σεβασμό στους πρωθυπουργούς».


Σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής,  ο κ. Αντώναρος αναφέρει ότι η υπόθεση της Siemens είναι ένα «καθαρά πράσινο σκάνδαλο, που αφορά μόνο την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από το ΠΑΣΟΚ».

«Σε τι φταίει η ΝΔ; Στο ότι επαναδιαπραγματεύτηκε και πέτυχε καλύτερους όρους σε αμαρτωλές συμβάσεις; Αυτά είναι αστεία πράγματα» τονίζει.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι παγίως αντίθετος με την «γενικόλογη και αίολη απόδοση ευθυνών».

«Οι πρωθυπουργοί -όλοι οι πρωθυπουργοί- και ο Κώστας Σημίτης έχουν τη γενική εποπτεία του κυβερνητικού σχήματος, τη γενική ευθύνη της κυβερνητικής πολιτικής.

» Φυσικά, κανείς δεν είναι πάνω από τον νόμο, κανείς δεν έχει ασυλία. Οφείλουμε όμως να κρίνουμε με υπευθυνότητα την κάθε περίπτωση, με τον προσήκοντα σεβασμό σε προσωπικότητες από οποιαδήποτε μικροκομματική σκοπιμότητα, έξω από λογικές ρεβανσισμού» υπογραμμίζει.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος τάσσεται υπέρ της έρευνας στα ταμεία των κομμάτων, τονίζοντας ότι «η ΝΔ δεν έχει τίποτε να φοβηθεί».
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement