http://www.mrkteo.gr/

Σάββατο

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ... Παναθηνα'ι'κός- Εργοτέλης= 2-0 -Ζιλμπέρτο "Ψυχολογικό ντοπάρισμα"!


Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα επεσήμανε, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, ότι η νίκη αυτή ήταν σημαντική για τη ψυχολογία του Παναθηναϊκού, ενώ ανέφερε πως χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ και υπομονή απέναντι στην ΑΕΚ.


«Είναι σημαντική αυτή η νίκη για τη ψυχολογία της ομάδας. Είχαμε κάποια προβλήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε απέναντι στον Εργοτέλη. Σημαντικό στοιχείο της νίκης είναι το γρήγορο γκολ, που πέτυχα εγώ, και στη συνέχεια κάναμε καλή διαχείριση του παιχνιδιού. 


Μετά το δεύτερο γκολ, τα πράγματα ήταν πολύ καλύτερά και γνωρίζαμε ότι ο Εργοτέλης θα βγει στην αντεπίθεση για να πετύχει κάποιο τέρμα. Έπρεπε να χειριστούμε σωστά το παιχνίδι και το κάναμε», είπε ο μέσος του «τριφυλλιού» για να τονίσει ότι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πάρει περισσότερους βαθμούς σε κάποια από τα προηγούμενα παιχνίδια. 

«Σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς. Αλλά δεν είναι στιγμή αυτή τώρα να σκεφτόμαστε τέτοια πράγματα. Πρέπει να πάρουμε όσο περισσότερους βαθμούς για να συνεχίσουμε να είμαστε σε τροχιά πρωταθλήματος». 

Όσον αφορά το δεύτερο παιχνίδι με την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, πιστεύει ότι αν έχουν υπομονή και ένα γρήγορο γκολ, τότε τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για τους «πράσινους». 

«Χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ και υπομονή. Αν αυτό μπει, τότε ίσως να είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας και να μπορέσουμε να πετύχουμε ακόμα και δυο γκολ για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου». 

Τέλος, ρωτήθηκε για τις φήμες, που τον ήθελαν να επιστρέφει στη Βραζιλία και η απάντησή του ήταν ότι δεν το σκεφτόταν καν αυτό. «Προσπάθησα να μην το σκέφτομαι. Είμαι επαγγελματίας. Όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου θα δούμε τι είναι καλύτερο για μένα και για την ομάδα».
πηγή: goall-news.blogspot.com 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement