http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Θεσσαλονίκη... Οπαδοί του ΠΑΟΚ απήγαγαν και κράτησαν όμηρο, οπαδό αντίπαλης ομάδας!

 

Τον άφησαν όταν διαπίστωσαν ότι δεν ήταν εκείνος που νόμιζαν - Ξύλο και σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών...

Τα επεισόδια ξεκίνησαν στο κλειστό της Πυλαίας, κατά τη διάρκεια του αγώνα μπάσκετ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Πριν τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου, διακόπηκε προσωρινά ο αγώνας, όταν οπαδοί του δικεφάλου πέταξαν αντικείμενα από τις εξέδρες και τραυμάτισαν στο κεφάλι τον διαιτητή. (διαβάστε αναλυτικά για τα επεισόδια στο κλειστό της Πυλαίας)

Όλα αυτά όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά σε εκείνα που ακολούθησαν. Γύρω στις 22.30 περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ, κινήθηκαν στη λεωφόρο Στρατού και επιτέθηκαν σε σύνδεσμο οπαδών αντίπαλης ομάδας, που στεγάζεται στην οδό Αγίας Τριάδας. Οι οπαδοί έσπασαν τις τζαμαρίες ενός ζαχαροπλαστείου και ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου.

Μέσα στο σύνδεσμο, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι οπαδοί απήγαγαν οπαδό αντίπαλης ομάδας και τον κράτησαν όμηρο, μέχρι να βεβαιωθούν ότι δεν ήταν εκείνος, με τον οποίο είχαν... προηγούμενα. Το νέο κυκλοφόρησε γρήγορα και έτσι λίγο αργότερα στην οδό Μ.Γενναδίου 10, έφτασαν οι αντίπαλοι οπαδοί. Η περιοχή μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, με τους χούλιγκαν να ανταλλάσσουν δολοφονικά χτυπήματα  και να σκορπούν τον τρόμο στους κατοίκους της περιοχής, που παρακολουθούσαν τα όσα συνέβαιναν από τα σπίτια τους.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, για τα επεισόδια προσήχθησαν συνολικά 39 άτομα.
πηγή: newsit.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement