http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Ο καιρός σήμερα: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου

Αραιές νεφώσεις


Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και πιθανόν πρόσκαιρα σε περιοχές της Μακεδονίας, περιμένουμε σήμερα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 21 στη Δυτική Ελλάδα, από 8 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 15 έως 24 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 17 έως 23 στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα αγγίξουν τους 28 – 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά θυελλώδεις, με τάσεις μικρής εξασθένησης μετά το μεσημέρι, και στο Ιόνιο δυτικοί - νοτιοδυτικοί μέτριοι και στην αρχή της ημέρας κατά τόπους ισχυροί.

Ζεστό και υγρό καιρό με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το βράδυ, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 – 24 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και τοπικά περιορισμένη ορατότητα το βράδυ, θα έχει η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement