http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Στα τέλη Ιουνίου θα πέσουν οι τίτλοι του Survivor με το τελευταίο επεισόδιο να είναι σε απευθείας μετάδοση από στούντιο της Αθήνας

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως το τηλεοπτικό κοινό έχει παθιαστεί τόσο πολύ με τις εξελίξεις στο Survivor που ελάχιστοι έχουν αναρωτηθεί πότε το παιχνίδι θα φτάσει στο τέλος του.
Τα ερωτήματα είναι πολλά, οι φήμες ακόμη περισσότερες. Τελικά πότε θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το τελευταίο επεισόδιο του Survivor και ποιος θα αναδείξει τον νικητή που θα κερδίσει τις 100.000 ευρώ;

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι ιθύνοντας του ΣΚΑΪ έχουν ήδη αποφασίσει να δώσουν μια μικρή παράταση χρόνου στο Survivor. Πράγμα απολύτως λογικό, αν σκεφτούμε την επιτυχία του προγράμματος που μεταφράζεται σε 70άρια στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν, ενώ αρχικά ήταν προγραμματισμένο να δούμε το τελευταίο επεισόδιο μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, το ρεπορτάζ του Menshouse.gr, θέλει τους τίτλους τέλους του παιχνιδιού να πέφτουν στα τέλη του ίδιου μήνα. Όλα αυτά σε μια εκπομπή που θα μεταδοθεί LIVE από στούντιο της Αθήνας. Οι παίκτες θα επιστρέψουν από τον Άγιο Δομήνικο και η τελική αναμέτρηση θα λάβει χώρα στην Αθήνα…

Όπως μαθαίνουμε, οι υπεύθυνοι δε μπορούν να παρατείνουν περισσότερο το παιχνίδι, καθώς στο τέλος Ιουνίου ολοκληρώνεται η σεζόν του καναλιού και όλα τα προγράμματα «παγώνουν».

Μάθαμε λοιπόν για το τελευταίο επεισόδιο. Πάμε να δούμε και τι θα συμβεί με την ανάδειξη του νικητή.

Παρά τις φήμες που ήθελαν το νικητή του Survivor να επιλέγεται από τους συμπαίκτες του, ευτυχώς κάτι τέτοιο δεν θα ισχύσει, καθώς και το τηλεοπτικό κοινό θα έχει λόγο για τον παίκτη που θα κερδίσει το έπαθλο.

Τι εννοούμε; Στο τελευταίο επεισόδιο –που όπως είπαμε- θα είναι σε απευθείας μετάδοση από στούντιο της Αθήνας, το κοινό θα κληθεί να ψηφίσει τον αγαπημένο του παίκτη live. Κάτι σαν τις παλιές καλές εποχές του Big Brother δηλαδή. Μόνο που δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί πόση ώρα θα διαρκέσει η ψηφοφορία. Γιατί αν το κοινό έχει μόνο μισή ώρα στη διάθεσή τους, οι γραμμές σίγουρα θα ξαναπέσουν…

Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμα από τη μεριά του ΣΚΑΪ, αλλά βάσει των όσων έγιναν στο πρώτο ελληνικό Survivor -του οποίου ο τελικός πραγματοποιήθηκε σε στούντιο- η live μετάδοση του σημερινού από την Αθήνα, είναι το πιο πιθανό (σχεδόν βέβαιο) σενάριο.

Όσο για την ψήφο του κοινού; Ο ΣΚΑΪ έχει πολλά να κερδίσει από τον κόσμο που θα θέλει να στηρίξει τον αγαπημένο του παίκτη.

ΠΗΓΗ
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement