http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Ολυμπιακός και ΑΕΚ σήμερα σε ένα ματς φωτιά

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται σήμερα στις 19:30 (Cosmote Sport 3) στο γήπεδο Καραΐσκάκη με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
Οι δύο ομάδες, σε σχέση το αντίστοιχο ντέρμπι πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο, έρχονται αντίπαλες σήμερα αλλαγμένες εντελώς με νέους προπονητές, άλλη ψυχολογία και με πολλές διαφορές σε σχέση με τότε... τότε που ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-0.

Τότε, σε εκείνο το 3-0, ο Ολυμπιακός είχε Μπέντο και η ΑΕΚ Κετσπάγια. Ο Ολυμπιακός είχε ψυχολογία και η ΑΕΚ προσπαθούσε να χτίσει. Τώρα, κάποιους μήνες μετά, οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά για το Κύπελλο, με τον Ολυμπιακό να έχει τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο και την ΑΕΚ τον Μανόλο Χιμένεθ. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης ήταν νικητής στο πρόσφατο ντέρμπι πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, μόνο που σε εκείνο το ματς οι Πειραιώτες είχαν στην τεχνική ηγεσία τον Πάουλο Μπέντο. Είπαμε, έχουν αλλάξει πολλά, πάρα πολλά στις δύο ομάδες από την αρχή της σεζόν έως σήμερα.

Αυτό που δεν έχει αλλάξει είναι η δίψα για διάκριση και πρόκριση στον τελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την περσινή απώλεια του κυπέλλου (έχασαν 2-1 στον τελικό) και η ΑΕΚ να επαναλάβει τον θρίαμβο και να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της διεκδίκησης του δεύτερου συνεχόμενου τροπαίου.

Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν οι δύο προπονητές, εκτός των δεδομένων. Οπως για παράδειγμα του Χιμένεθ, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Λαμπρόπουλο που τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα με τον Πλατανιά στα Χανιά.
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement