• Enter Slide 1 Title Here

    This is slide 1 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 2 Title Here

    This is slide 2 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 3 Title Here

    This is slide 3 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Μόνο τα… γαϊδούρια κλωτσάνε

του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ γινόμαστε Ευρώπη μέσα σ’ ένα βράδυ και το ξέρουμε. Πάμε για…Ευρώπη (με χίλια βάρη και βαρίδια στην πλάτη) κι είναι ελπιδοφόρο, αλλά δυσκολευόμαστε στη λογική του «κουτόφραγκου». 

Σάββατο

Βολές κατά της συγκυβέρνησης από τον Πάνο Καμμένο

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣΣτην πόλη των Ιωαννίνων πραγματοποιήθηκε σήμερα το προ συνέδριο της Περιφέρειας Ηπείρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Στην Ελλάδα η έδρα της Ocean Rig

Στην Ελλάδα μεταφέρεται η έδρα της Ocean Rig, μιας εκ των μεγαλύτερων εταιρειών διεθνώς στην αγορά των πλοίων γεώτρησης.

Τροποποίηση στο μνημόνιο ζητά η Δημοκρατική Αριστερά


Τροποποίηση στο μνημόνιο ζητά η ΔΗΜΑΡ λόγο του λάθους του ΔΝΤ στον πολλαπλασιαστή.

Όλαφουρ Γκρίμσον - Σωθήκαμε διότι δεν ακολουθήσαμε Δυτικές συνταγές



Η Ισλανδία κατάφερε να υπερβεί με επιτυχία την κρίση, επειδή την αντιμετώπισε με εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι οι χώρες της ευρωζώνης.

Ο καιρός το ΣαββατοΚύριακο


 
Σταδιακή επικράτηση ενισχυμένων νοτιάδων και άνοδος της θερμοκρασία αλλά και βροχές στα δυτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά στοιχεία του καιρού το Σαββατοκύριακο.

Ένας πρέσβης αποκαλύπτει και βγάζει τα άπλυτα στη φόρα!


 

«Η φύλαξη της Βουλής δόθηκε στην Blackwater», λέει Έλληνας πρέσβης.

Η χώρα καταρρέει και η κοινωνία οδηγείται στον όλεθρο


 

του Γιώργου Δελαστίκ

Φτωχαίνει η Ελλάδα. Παγώνει η Ελλάδα. Ρημάζει κοινωνικά.

Παρασκευή

Ο οικονομικός εισαγγελέας κ. Γρηγόρης Πεπόνης, καλεί Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ!



Εξηγήσεις για τα τραπεζικά δάνεια των κομμάτων καλούνται να δώσουν στον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ.

Έξοδος από την κρίση και παραμύθια της Χαλιμάς!


 

*του Σταύρου Δ. Μαυρουδέα

Τον τελευταίο καιρό τα κυβερνητικά και συστημικά κέντρα προπαγανδίζουν ότι είναι ορατή η έξοδος από την κρίση που αυτά τα ίδια βύθισαν τη χώρα.

Πρόσκληση - Γνώρισε μία κατάληψη από μέσα!


 

Γνώρισε μία κατάληψη από μέσα! Μην πιστεύεις τα δελτία ειδήσεων!

Ο εμίρης και ο κακομοίρης!


 

του Θανάση Καρτερού

Τον αδίκησαν τον Σαμαρά και το τελευταίο ταξίδι του τα μεγάλα ελληνικά ΜΜΕ, τα οποία υποτίθεται ότι υποστηρίζουν την κυβέρνηση.

Ο δεξιός πατριωτισμός είναι η κουκούλα του ανθελληνισμού!

Η Δεξιά τα έχει κάνει μαντάρα. Έριξε τη χώρα στον γκρεμό σε συναυτουργία με το ΠΑΣΟΚ. Από Αντιμνημονιακή έγινε Υπερμνημονιακή.

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, επιστρέφει στην καθημερινότητά του

Κώστας ΜαρκόπουλοςΟ ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Μαρκόπουλος δεν σκέφτεται να προσχωρήσει στο νέο κόμμα «Ελλήνων Πρωτοβουλία» που ιδρύετε από πρώην στελέχη και  βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Ο Παπανδρέου έσυρε τη χώρα ξυπόλητη στα αγκάθια»

του Μιχάλη Ιγνατίου
 
Άρθρο κόλαφος του Έλληνα ανταποκριτή στην Ουάσινγκτον Μιχάλη Ιγνατίου για τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, έρχεται και επαληθεύει τις κατηγορίες του Ανδρέα Λοβέρδου απέναντι στον πρώην πρωθυπουργό πως με ύποπτους χειρισμούς οδήγησε την Ελλάδα στα μνημόνια και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Το νέο "δόγμα"...

Το νέο "δόγμα"...

ΣΥ.ΡΙΖ.Α. - Κοινωνικά ριζοσπαστικός και πολιτικά αποφασιστικός

των Γιάννη Αλμπάνη, Ηρώς Διώτη και Ευκλείδη Τσακαλώτου
 
Δεν μας φοβίζει η σχετική δημοσκοπική υποχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ για δύο λόγους:

«ΜΑΤ»οβαμένη συγκυβέρνηση...


samara-ben-kouvelis 3
Το δόγμα Σαμαρά «τσακίστε τα συνδικάτα» τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή με στόχο να «παταχθεί» ότι κινείται ενάντια στα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα του μαύρου μετώπου της τρικομματικής συγκυβέρνησης.

Πρώτη και με διαφορά η Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη...


Στα ύψη η ανεργία στην Κύπρο το Φεβρουάριο 

Το υψηλότερο ποσοστό ανεργίας μεταξύ των 27 κρατών της ΕΕ έχει η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε την Παρασκευή η Eurostat.

Οταν έσπαγαν πιάτα στην (αρχαία) ταβέρνα

WineMixing[2]
Πηγάδι στην αρχαία αγορά γεμάτο από θραύσματα μαγειρικών σκευών, αγγείων φαγητού και ποτού, αλλά και υπολείμματα ψαριών, αποκαλύπτει τη λειτουργία ενός καπηλειού της κλασικής εποχής.

Βγαίνουν σπαθιά στη Νέα Δημοκρατία, για το φόρο στα ακίνητα


VORIDISΟ υπουργός Οικονομικών, σε παρέμβασή του χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, δήλωσε ότι, με βάση το πρόγραμμα που έχει εκπονήσει με την Τρόικα, το κράτος θα πρέπει να εισπράξει 3,2 δισ. ευρώ εντός του έτους από τους φόρους στα ακίνητα.

Καταγγελίες για κατασπατάληση 35 εκατομμυρίων ευρώ επί κυβερνήσεως ΠAΣOΚ...από κονδύλια για ΑΜΕΑ


Προς ανάπτυξη φαρμάκων για τον αυτισμό


Καταγγελίες για κατασπατάληση κοινοτικών κονδυλίων ύψους 35 εκατομμυρίων ευρώ επί κυβερνήσεως ΠAΣOΚ, και μάλιστα μέσω του υπουργείου Παιδείας, έκανε στην  Βουλή ο κ. Ι. Σταυρόπουλος πρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδίας για τα Δικαιώματα  του Αυτιστικού Φάσματος (ΕΟΔΑΦ).

Σε κατάσχεση των συντάξεων προχώρησε η συγκυβέρνηση

E80979E52ACB40035035817B951EF38F[1]Σήμερα τελείωσαν τα ψέματα και αποκαλύφθηκε η πραγματική πολιτική της συγκυβέρνησης για τους συνταξιούχους.

Τα παιδιά πληρώνουν την κρίση...


 

Την προοπτική της μετανάστευσης, στο εξωτερικό, εξετάζει η μία στις τρεις ελληνικές οικογένειες λόγω της οξύτατης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα.

Πωλείται φρέσκος αέρας σε συσκευασία 330ml

Ένας ευρηματικός Κινέζος πολυεκατομμυριούχος ο Τσεν Γκουανμπιάο πουλά φρέσκο αέρα σε συσκευασίες των 330ml.

Ποιοι είναι αυτοί που μιλούν για «νομιμότητα»;

του Σάκη Κωστούλα

Ποιοι είναι αυτοί οι «Ταρτούφοι» που όχι μόνο τα τρία τελευταία χρόνια, αλλά για δεκαετίες, αναγνωρίζουν τάχα μου το «δίκιο» των κοινωνικών ομάδων που διαμαρτύρονται, που απεργούν, που εξεγείρονται, αλλά την ίδια ακριβώς στιγμή ζητούν την πάταξη των «παρανόμων» (χτες των εργαζόμενων στο Μετρό, σήμερα των αγροτών, προχτές των χαλυβουργών), γιατί, όπως λένε, «διασαλεύουν το νόμο»;

Απίστευτη πρόκληση από την ΓΣΕΕ ενόψει του συνεδρίου της

Την ώρα που οι άνεργοι πληθαίνουν και φτάνουν το 1,5 εκ , την ώρα που οι συλλογικές συμβάσεις καταργούνται σε όλους τους κλάδους, την ώρα που ο αγώνας στις συγκοινωνίες κορυφώνεται εν την απουσία της Τριτοβάθμιας Οργάνωσης, αυτήν την ώρα κάποιοι εξακολουθούν να προκαλούν το κοινό αίσθημα απέχοντας μακράν από την πραγματικότητα που ζούμε όλοι οι μισθωτοί .

Οι εφημερίδες σήμερα

http://ikivotos.gr/

Advertisement