• Enter Slide 1 Title Here

    This is slide 1 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 2 Title Here

    This is slide 2 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 3 Title Here

    This is slide 3 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Οι... ξεχασμένοι των προέδρων!


Υπήρξαν οι πιο στενοί συνεργάτες των δύο πρώην πρωθυπουργών.

Κακούργημα η αντίσταση στη βία της εξουσίας

 
Διαμαρτυρήθηκε για τη σκληρή κακοποίηση μετανάστη που μόλις είχε συλληφθεί από την ομάδα ΔΙΑΣ, και βρέθηκε να βαρύνεται με βαριές κατηγορίες. 

Με ανοίγματα διοδίων σε όλη την Ελλάδα απαντά το Κίνημα Δεν Πληρώνω

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω κλιμακώνει την αντεπίθεσή του, ενάντια στους μεγαλοεργολάβους των διοδίων, οι οποίοι με μια βιομηχανία δικών, προσπαθούν να ποινικοποιήσουν και να καταστείλουν ένα κίνημα που τρία χρόνια τώρα αντιστέκεται υπερασπιζόμενο τις συνταγματικές ελευθερίες του λαού.

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με σημαίες της «Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης»

ΧΑΤΖΗΟΣΜΑΝ ΣΗΜΑΙΑ 2 Ο Βουλευτής Ροδόπης Αχμέτ Χατζηοσμάν και επιτροπή που τον συνόδευε, επισκέφτηκαν το «Παράρτημα Προύσας του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης».

Νέο τέστ υπόσχεται γρηγορότερη διάγνωση παθήσεων των πνευμόνων


PNEYMONES 
Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν τα χημικά «αποτυπώματα», τα οποία αφήνουν τα παθογόνα βακτήρια στους πνεύμονες,

Τι κι αν κάνει κρύο; Ο κόσμος βράζει!


 
του Στρατή Μαζίδη

Το κρύο τις τελευταίες ημέρες είναι τσουχτερό.... Η κοινωνία όμως αρχίζει και βράζει πλέον μέσα της.

Όχι από του κατοίκους...στη δημιουργία κέντρου κράτησης παράνομων μεταναστών στο Μαυροδένδρι Κοζάνης!


 
Την αντίθεσή τους στη δημιουργία κέντρου κράτησης παράνομων μεταναστών στο στρατόπεδο 532 του Μαυροδενδρίου Κοζάνης, εξέφρασαν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας, στη λαϊκή συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου.

"Κατάληψη" του κρατικού μηχανισμού από στελέχη της ΔΗΜΑΡ

Μεγάλη κουβέντα περί οικογενειοκρατίας γίνεται τελευταία στη ΔΗΜΑΡ, καθώς παρατηρείται η προώθηση θυγατέρων και αδελφών στον κρατικό μηχανισμό.

Εξαγορά αιολικού πάρκου ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων από την Google


 
Ακόμη μία μεγάλη συμφωνία στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας ανακοίνωσε η Google, με την εξαγορά μεριδίου ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων σε αιολικό πάρκο του δυτικού Τέξας.

Οι πρώτες εικόνες από το γραφείο του Πρωθυπουργού - Μετά το τρομοκρατικό χτύπημα


Το γραφείο του Πρωθυπουργού όπου εντοπίστηκε η μια από τις σφαίρες 

Το γύρω του κόσμου κάνουν οι εικόνες από το τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.

Οι άγνωστοι αποκαλύπτεται ότι πυροβόλησαν τουλάχιστον εννέα φορές κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας.
Αν και από απόσταση η δύναμη του πολεμικού όπλου ήταν αρκετή για να φτάσουν οι σφαίρες ακόμη και στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά.

 Το “χτύπημα” θεωρείται “αναβαθμισμένο” σε σχέση με τα τελευταία χτυπήματα από τρομοκρατικές ομάδες. Η χρήση του συγκεκριμένου όπλου οδηγεί τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής σε συγκεκριμένα συμπεράσματα για το ποια οργάνωση μπορεί να κρύβεται από πίσω.  Το σημείο στο οποίο εξοστρακίστηκε η σφαίρα στον τοίχο του γραφείου του Πρωθυπουργού











Το σημείο στο οποίο εξοστρακίστηκε η σφαίρα στον τοίχο του γραφείου του Πρωθυπουργού
 Το εξωτερικό του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά
 Το εξωτερικό του γραφείου του Αντώνη Σαμαρά

Το γραφείο του Πρωθυπουργού όπου εντοπίστηκε η μια από τις σφαίρεςΤο γραφείο του Πρωθυπουργού όπου εντοπίστηκε η μια από τις σφαίρες

Το σημείο όπου κατέληξε η σφαίρα στο γραφείο του Πρωθυπουργού





















Το σημείο όπου κατέληξε η σφαίρα στο γραφείο του Πρωθυπουργού

Ο stick-ματισμένος...


του Κώστα Βαξεβάνη

Πώς το είχε πει ο Βενιζέλος, μετά την διαρροή από την Εισαγγελία ότι στικάκι δημιουργήθηκε στις 8 Ιουλίου του 2011; «Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη,αγαπάει και τον νοικοκύρη»;

Στην Αθήνα εντός της εβδομάδος η τρόικα...


ΤΡΟΙΚΑ
Καταφθάνει μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα το κλιμάκιο της τρόικας για τον έλεγχο των πεπραγμένων της κυβέρνησης,

Διόρισαν τη σύζυγο γιατρού που κατηγορείται για «φακελάκι» ως διοικήτρια στο ίδιο νοσοκομείο που συνελήφθη ο άντρας της!


 
Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη στο Καρπενήσι, όπου μόλις 9 μήνες πριν, ο οφθαλμίατρος της περιοχής Χ.Σ. (τα πλήρη στοιχεία του στη διάθεση της εφημερίδας) είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω να λαμβάνει «φακελάκι» από ανάπηρο ασθενή που νοσηλευόταν σε ίδρυμα της πόλης.

Ηλεκτροσόκ προκαλούν στους πολίτες οι αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ


 
Μπορεί η ανακοινωθείσα αύξηση για μόνο τη ΔΕΗ να είναι 3% και μεσοσταθμικά με άλλες επιβαρύνσεις να φτάσουν οι αυξήσεις το 8%-9% αλλά και πολλές οι περιπτώσεις που οι ανατιμήσεις "καίνε" κυριολεκτικά τα πορτοφόλια των νοικοκυριών προκαλώντας ηλεκτροπληξία.

Δείτε το πρώτο video που ανέβηκε στο youtube πριν από 7 χρόνια!


 
Το youtube γιορτάζει, αφού έκλεισε επτά χρόνια ζωής!

Αλέξης Τσίπρας - Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!

PDF

Ομιλία Τσίπρα σε εκδήλωση της γερμανικής Αριστεράς στο Βερολίνο

«Περισσότερο από ποτέ έτοιμος και αποφασισμένος να στηρίξει τον ελληνικό λαό στον αγώνα του για μια μεγάλη και δημοκρατική πολιτική αλλαγή» είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας Αλέξης Τσίπρας,

Δώρο εκατομμυρίων στους καναλάρχες...

Με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που υπογράφτηκε την τελευταία μέρα του 2012 η κυβέρνηση αναβάλλει για τρίτο έτος κατά σειρά τον νομοθετημένο ειδικό φόρο τηλεόρασης.

Έξυπνες συμβουλές για ζεστό σπίτι...


 
Για να ζεστάνουμε το σπίτι μας, χωρίς να χρειάζεται να ανάβουμε το καλοριφέρ αλλά και τα θερμαντικά σώματα ρεύματος, μπορούμε να το ζεστάνουμε οικονομικά και αποτελεσματικά με τους παρακάτω τρόπους.

Φτάνει η στιγμή της επιβολής Διά Ροπάλου…!!!


του Περικλή Αθανασόπουλου

Την ώρα που ταΐζουν τον Ελληνικό λαό με στικάκια, βίλες Αμαλίας, και διάφορα τέτοια ναρκωτικά, οι κυβερνητικοί οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα και είναι έτοιμοι από κάθε άποψη να επιβάλουν τα μέτρα που θέλουν για να υποδουλώσουν τον Ελληνικό λαό.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι σημερινοί Έλληνες πολιτικοί αποτελούν πρωτοτυπία σε ολόκληρη την παγκόσμια ιστορία και σε όλες τις εποχές να αποφασίζουν την υποδούλωση της Πατρίδας τους.

Κυριακή

Λιώνει το νότιο ημισφαίριο από τις υψηλές θερμοκρασίες

753875093851Η μακρινή μας ήπειρος βρίσκεται στην καρδιά του καλοκαιριού καθώς ανήκει στο νότιο ημισφαίριο και οι ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες ταλαιπωρούν τους κατοίκους και βάζουν σε κίνδυνο σπίτια και δάση από πυρκαγιές.

Δικαστές κατά "μνημονίου"...

Απάντηση για τις αποδοχές των δικαστικών λειτουργών 
Όλες οι δικαστικές Ενώσεις και 602 δικαστές από όλο το φάσμα της Δικαιοσύνης προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας και ζητούν να κριθεί αντισυνταγματικό και αντίθετο στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) το Μνημόνιο ΙΙΙ

Ο επιδειξίας αστυνομικός επιστρέφει στα καθήκοντα του - video


Ο νεαρός θερμόαιμος αστυνομικός που πρότασσε και έβγαζε σεργιάνι τα γεννητικά του όργανα σε περίπτερο ντροπιάζοντας ολόκληρο το σώμα φυλάει τώρα ένοπλη σκοπιά.

Ανακαλύψτε πότε σας λένε ψέματα από τη γλώσσα του σώματος!


Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι εκπαιδευμένοι στο να λένε ψέματα και αυτό είναι φανερό από τη γλώσσα του σώματός τους. 

Τα 7 μη...αφότου σηκωθείτε από το τραπέζι!


Μην καπνίσετε: Ειδικά πειράματα έχουν αποδείξει ότι το ένα τσιγάρο μετά το φαϊ ισούται με 10, oπότε αυξάνονται αυτομάτως οι πιθανότητες του καρκίνου.

Το πιο ψηλό υπαίθριο ασανσέρ στον κόσμο!

Το πιο ψηλό υπαίθριο ασανσέρ στον κόσμο!Αν έχετε υψοφοβία αυτό το ασανσέρ δεν είναι για εσάς!

Κοινό τουριστικό προϊόν από ελληνικές και αλβανικές επιχειρήσεις


Δυτική Μακεδονία - Φλώρινα - Δήμος Πρεσπών Μεγάλη Πρέσπα Φλώρινας 
Τουριστική πλατφόρμα μέσα από την οποία θα προσφέρονται ψηφιακές υπηρεσίες πρόκειται να δημιουργήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα ελληνικές και αλβανικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στις περιοχές των Πρεσπών και της Κορυτσάς.

Το «μεγάλο φαγοπότι» - 105 Δήμαρχοι και Νομάρχες στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ


FAGOPOTI.jpg
Πρώην νομάρχης της Πελοποννήσου με λογαριασμό 2,5 εκατομμυρίων. ευρώ και νομαρχιακός σύμβουλος στη Μακεδονία με καταθέσεις 2 εκατομμυρίων ευρώ είναι δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα του ΣΔΟΕ και εξετάζονται για φοροδιαφυγή και αδικαιολόγητο πλουτισμό.

Παιδεία σίγουρα όχι - Σύστημα παραγωγής τούβλων μπορεί


Φωτογραφία για Παιδεία σίγουρα όχι, Σύστημα παραγωγής τούβλων μπορεί
του Στρατή Μαζίδη

Ανοίγει πάλι το ζήτημα της παιδείας με τη συζήτηση / παζάρεμα του πόσα ΑΕΙ- ΤΕΙ θα κλείσουν ή αν θα επανέλθει η βάση του 10 ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εισαγωγή σε κάποιο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Πύργος - Στο νοσοκομείο πατέρας και γιος για οικοπεδικές διαφορές


Φωτογραφία για Ηλεία: Νέο επεισόδιο με ξυλοδαρμό από μεθυσμένο σύζυγο! 

Σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στην περιοχή του Αλποχωρίου στον Πύργο.

Ελπίδα από τους πολιτικούς προς το λαό...ζήτησε ο μητροπολίτης Άνθιμος


Anthimos1.jpgΝα δώσουν οι πολιτικοί ελπίδα στον λαό, ζήτησε, από άμβωνος, ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, το πρωί στο κήρυγμά του στον Ιερό Ναό Αγίου Θεράποντος στην Κάτω Τούμπα. 

Πίτσα παγωτό χωνάκι


Ο 23χρονος Dags Hofrats από τη Μεγάλη Βρετανία εισήγαγε μία νέα πατέντα γεύσης.

Unfriend Finder...για να ελέγχετε τους κακούς φίλους στο facebook

Αν βλέπετε τους φίλους σας στο facebook να μειώνονται, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναρωτηθείτε ποιος σας διέγραψε από φίλο, αφού το facebook δε δίνει τέτοιου είδους πληροφορίες.

Ηλεκτρονικές συσκευές εντοπισμού κρατουμένων...


Περίπου 100 κρατούμενοι το χρόνο παραβιάζουν τους όρους της άδειάς τους κάθε χρόνο. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που έστειλε στη Βουλή του υπουργείο Δικαιοσύνης που μελετά τρόπους επιτήρησης και εντοπισμού των κρατουμένων μέσω, ηλεκτρονικών συσκευών

Στα όρια του πορνό οι σκηνές σε νέο reality ...με γονείς που παρακολουθούν τις ακολασίες των παιδιών τους στην Ελλάδα!


 
Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε με τα όσα είδαμε στο βρετανικό ριάλιτι "What Happens In Kavos", από τον Κάβο της Κέρκυρας, ένα ακόμα παρόμοιο πρόγραμμα έρχεται για να σοκάρει.

H συγκλονιστική συνέντευξη του Λάκη Γαβαλά μέσα από την φυλακή στον Θεοδωράκη!


 
Ο Λάκης Γαβαλάς ανοίγει την καρδιά του,  και μιλά στον Σταύρο Θεοδωράκη και την εφημερίδα "Τα Νέα" μέσα από το κελί του στον Κορυδαλλό.

Προκλητικός για άλλη μία φορά ο "αναρχικός" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε συνομιλία του σε τοπικό κανάλι της Καστοριάς - Δείτε το video

Ο "αναρχικός" βουλευτής του ΣYΡΙΖΑ κ. Ε. Διαμαντόπουλος σε συνομιλία του με δημοσιογράφους τοπικού τηλεοπτικού σταθμού της Καστοριάς (diktyo1),

Δήμαρχος σβήνει χρέη… Μουσουλμάνων!


Δήμαρχος σβήνει χρέη… Μουσουλμάνων
Ο Δήμος Αρριανών φρόντισε να διαφημίσει την απόφασή του να παραγράψει οφειλές δημοτών από τέλη ύδρευσης και καθαριότητας για τη χρονική περίοδο από 1-01-1984 έως τις 31-12-2006, αλλά δεν περίμενε ότι αυτή η απόφαση θα μπορούσε να προκαλέσει κοινωνική διαμάχη μεταξύ κατοίκων του ίδιου Δήμου.

Από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013 οι χειμερινές εκπτώσεις

Σε επίπεδα άνω του 50% αναμένεται να διαμορφωθούν τα ποσοστά των χειμερινών εκπτώσεων που αρχίζουν την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013.

Υποψήφια για Όσκαρ ...μόλις 9 ετών!


Η μικρή Κουβενζανέ (Quvenzhané Wallis) έχει ενθουσιάσει κοινό και κριτικούς με την απόδοσή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο ως «Hushpuppy» στη δραματική ταινία «Μυθικά Πλάσματα Του Νότου».

Η ανάπτυξη της κυβέρνησης Σαμαρά ξεκινάει με το κλείσιμο των ναυπηγείων Ελευσίνας


 

Η ανευθυνότητα του ελεγκτικού συνεδρίου,και οι αγκυλώσεις γενικά του Ελληνικού κράτους οδηγούν τους εργαζόμενους στο να βάλουν λουκέτο στο μεγαλύτερο ναυπηγείο της χώρας.

Κλείνουν οι τράπεζες την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου

Πανελλαδική - παντραπεζική απεργία για την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου κήρυξε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ για το ζήτημα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ) το οποίο έχει μπει σε τροχιά ιδιωτικοποίησης.

Η ιστορία ενός φοιτητή που μπλέχτηκε άθελά του σε παγκόσμιο σκοτεινό διαδικτυακό «παιχνίδι»


Όταν ένας ανυποψίαστος μεταπτυχιακός φοιτητής από το Μπρούκλιν, παρακινημένος από τη βαρεμάρα του, αποφάσισε ένα βράδυ να περιηγηθεί στο διαδίκτυο, δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα τι θα ακολουθούσε...

Σάββατο

Το Μνημόνιο γέμισε δυστυχία την Ελλάδα!

Γιώργος Δελαστίκ
του Γιώργου Δελαστίκ

Ανατριχιαστικά είναι τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) και αφορούν στις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής που εφάρμοσαν οι κυβερνήσεις πρωτίστως του Γιώργου Παπανδρέου και δευτερευόντως
του Λουκά Παπαδήμου.

1000 διακοπές ρεύματος το μήνα και 700 επανασυνδέσεις από τη ΔΕΗ στη Μαγνησία


 
Σε πάνω από 1000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις κόβει το ηλεκτρικό ρεύμα κάθε μήνα η ΔΕΗ στην περιοχή της Μαγνησίας, λόγω μεγάλων οφειλών τους προς την Επιχείρηση, ενώ σε μηνιαία βάση κάνει 700 περίπου επανασυνδέσεις.

Ο "Ψυχρός Εκτελεστής" που έχει όνομα & επίθετο

ce91cea0ce9fce9ace91ce9bcea5cea8ce97-ce9cce95ce9bce9fcea3cea4ce97cea3ce9bce95cea3cea7ce97cea3ce9ccea0ce99ce9bce9dcea4ce95cea1ce9cce
http://ikivotos.gr/

Advertisement