• Enter Slide 1 Title Here

    This is slide 1 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 2 Title Here

    This is slide 2 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 3 Title Here

    This is slide 3 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

http://www.mrkteo.gr/

Πέμπτη

Επιστροφή για τους ''Αγανακτισμένους'' στο Σύνταγμα μετά τον χημικό πόλεμο των ΜΑΤ !


- Οι Αγανακτισμένοι πιστοί στο ραντεβού τους βρέθηκαν και πάλι στο Σύνταγμα
- Έχουν αναρτήσει πανό με τα ονόματα όσων υπερψήφισαν το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα
- Εμφανή τα σημάδια από τα χθεσινά έκτροπα με ένα Σύνταγμα που μοιάζει με βομβαρδισμένο τοπίο
- Μηχανοκίνητη πορεία ξεκίνησε για το Καβούρι που συνεδριάζει η Σοσιαλιστική Διεθνής

Δεν θα περάσει ο φασισμός... Το υπηρετικό προσωπικό του καθεστώτος Παπανδρέου έπιασε δουλειά. Ήταν υπόθεση χρόνου να πέσουν οι μάσκες και να φανεί η ιδιότητα και η ιδεολογία του Παπανδρέου, αλλά και το ότι στα Σώματα Ασφαλείας υπάρχουν άνθρωποι που για 27 ευρώ την ημέρα μπορούν να σκοτώσουν πολίτες! Η φρίκη έχει πλημμυρίσει την Αθήνα! Την ίδια στιγμή τα κόμματα έχουν αφήσει τον Ελληνικό λαό στο έλεος των ΜΑΤ! Η σιωπή τους αποτελεί την αδιάψευστη μαρτυρία της συνενοχής τους στο έγκλημα που γίνεται σήμερα στην Ελλάδα... Σκοτώνουν και σκυλεύουν το πτώμα της δημοκρατίας... Θαυμάστε το έργο του Παπανδρέου... τη στιγμή που οι νταβατζήδες της ενημέρωσης "βλέπουν" μάχες μεταξύ ΜΑΤ και... κουκουλοφόρων!!! Στο τέλος, αυτές θα υπερ-λειτουργήσουν...

ΣΗΜΕΡΑ Ο BLOGGER ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΙΤΛΟΥΣ! ΤΥΧΑΙΟ;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ....

Ικανοποιημένοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου !




Την ικανοποίηση της για την ψήφιση του μεσοπρόθεσμου από το ελληνικό κοινοβούλιο εξέφρασε η γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ. Σε δρόμο συνεπούς ανάπτυξης θα πρέπει να μπει η Ελλάδα σχολιάζει ο αντικαγκελάριος Ρέσλερ.

Αυξηση στην τιμή των τσιγάρων προβλέπει ο Εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου που ψηφίζετε σήμερα στη Βουλή !

Νέο βαρύ πλήγμα θα δεχτούν περιπτερούχοι καπνοβιομηχανίες και  «θεριακλήδες» από την επιβάρυνση της τιμής των τσιγάρων εξαιτίας της μεγάλης αύξησης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, που προβλέπει ο Εφαρμοστικός νόμος του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ... Μουσικό αφιέρωμα !




χωρίς σχόλια...

Το Σύνταγμα έπρεπε να αδειάσει από κόσμο - Και για αυτό η Αθήνα έγινε ρημαδιό - Στόχος σήμερα η πλατεία να είναι χωρίς κόσμο !


- Η χρήση των χημικών ήταν αλόγιστη - Σοβαρές καταγγελίες κατά των αστυνομικών δυνάμεων
- Από εισβολή των ΜΑΤ σε κτίριο της ΔΟΕ, τραυματίστηκαν σοβαρά δύο δάσκαλοι
- Στις φλόγες παραδόθηκαν κτίρια στην Πανεπιστημίου - Απεγκλωβίστηκαν 7 άτομα
- 43 προσαγωγές και 17 συλλήψεις! - 49 αστυνομικοί τραυματίες

To βίντεο που θα μιλάει όλη η Ελλάδα για την επόμενη εβδομάδα Κουκουλοφόροι ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !



Eξώδικο Μαρινάκη στην αθλητική εφημερίδα GOAL NEWS για αναπαραγωγή δυσφημιστικών δημοσιευμάτων !

Τέλος στην δημοσίευση και την αναπαραγωγή ανακριβειών και αναληθειών που αφορούν την υπόθεση στημένων αγώνων θέλει να βάλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και απέστειλε εξώδικο σε αθλητική εφημερίδα

Τεχνολογία... Google+ Project: Το κοινωνικό δίκτυο της Google παρουσιάστηκε επίσημα !

Ο φόβος του Mark Zuckerberg βγήκε αληθινός καθώς η Google παρουσίασε επίσημα το δικό της κοινωνικό δίκτυο, Google+ Project, την Τρίτη (28/06)!

Ο Χατζηνικολάου "τάπωσε" τον Α. Κοκκαλάκη την ώρα που έβγαλε...γλώσσα !

Απίστευτη φραστική επίθεση δέχθηκαν στο δελτίο οι Παυλόπουλος, Τράγκας και Χατζηνικολάου από τον εκπρόσωπο τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο ο έμπειρος Νίκος Χατζηνικολάου έδειξε ένα βίντεο ντοκουμέντο, όπου...

ΕΔΕ για την περίεργη συνύπαρξη ΜΑΤ- ταραξιών ! Δείτε video

Την άμεση διενέργεια έρευνας για βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εμφανίζει μία εξαιρετικά περίεργη συνύπαρξη ανδρών των ΜΑΤ με ταραξίες διαδηλωτές ζήτησε από τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, αντιστράτηγο Ελευθέριο Oικονόμου, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής.

Γιώργος Παπανδρέου... Xωρίς αμφιβολία, ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος που θα μπορούσε ποτέ να τοποθετηθεί σε ηγεσία κράτους !

Κάτω από την συναισθηματική φόρτιση των τελευταίων ωρών, με τις εκκλήσεις για βοήθεια να ηχούν ακόμα στα αυτιά μας και τις ομάδες των πολιτών να τρέχουν προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να μπορέσουν να σωθούν από την δολοφονική μανία των ΜΑΤ, αναρωτιώμαστε πού βαδίζουμε και τι θα απογίνει αυτός ο τόπος...

Ηλιακή Έκλειψη 1ης Ιουλίου-Σώπα όπου να ‘ναι θα σημάνουν οι καμπάνες !

1. Είπατε τω βασιλεί: Χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά...
 
Η έκλειψη αυτή όπως είπαμε και στον πρόλογο της προηγούμενης είναι όλα τα λεφτά. Το πρόβλημα το είχαμε επισημάνει από τις 29/10/2010 στο άρθρο μας για την είσοδο του Hades στον Καρκίνο και τις σημαντικές ανακατατάξεις που επέρχονται για όλο τον πλανήτη.

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε απόψε η ΓΕΝΟΠ...

 Αναστέλει τις κινητοποιήσεις της η ΓΕΝΟΠ Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε απόψε η ΓΕΝΟΠ, πράγμα που σημαίνει ότι από αύριο θα αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση χωρίς διακοπές.

Διαζύγιο Κώστα Κιλτίδη και Δημοκρατικής Συμμαχίας...με φόντο το μεσοπρόθεσμο !

Αποχώρησε από τη Δημοκρατική Συμμαχία ο Κιλτίδης «Χώρισαν» οι δρόμοι του βουλευτή Κιλκίς Κώστα Κιλτίδη με τη Δημοκρατική Συμμαχία, καθώς, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, τηλεφώνησε στην πρόεδρο του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη και της ανακοίνωσε την αποχώρησή του.

Ένας συγκλονιστικός λόγος...από έναν πραγματικό άντρα ! Δείτε το video



ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ. Επίθεση στους πραγματικούς υπευθύνους.

Τετάρτη

Η Ελληνική οικονομική κρίση – αιτίες και προοπτικές...

Η παρούσα μεγάλη Ελληνική οικονομική κρίση έχει φανερώσει μια ισχυρή ιδεολογική διαμάχη που υπέβοσκε στην Ελληνική κοινωνία: τους κρατιστές και τους φιλελεύθερους.

Ποιοί ψήφισαν ΝΑΙ στο ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ...

Ας ελπίσουμε οτι κάνουμε λάθος αλλά τα παρακάτω ονόματα ίσως να γραφτούν με τα πιο μαύρα γράμματα στην ιστορία του σύγχρονου Ελληνισμού.

Σενεγάλη... Κρίσιμη η κατάσταση στη χώρα !

Σε ετοιμότητα ο στρατός στη Σενεγάλη

Για ανάπτυξη του στρατού της χώρας έκαναν λόγο σήμερα σενεγαλέζοι αξιωματούχοι προκειμένου να βάλουν τέλος στις συγκρούσεις που έχουν ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στην πρωτεύουσα Ντακάρ.

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ... «Η κυβέρνηση έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο» !

«Η κυβέρνηση εδώ και ώρες έχει κηρύξει στρατιωτικό νόμο στην πλατεία Συντάγματος και στις γύρω περιοχές», αναφέρει ο Συνασπισμός σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Αλ. Αθανασιάδης... ''Αισθάνομαι καλά με την απόφασή μου επειδή πέρασαν οι ενστάσεις μου'' είπε στο δελτίο του Mega

«Άλλαξε ο σχεδιασμός για ΔΕΗ και ΕΥΑΘ»

Αισθάνεται καλά με την απόφασή του να υπερψηφίσει το μεσοπρόθεσμο σχέδιο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Αθανασιάδης,

Δημοκρατική Αριστερά... Ανακοίνωση για ότι έγινε και γίνετε σήμερα στο Σύνταγμα !

Έκκληση της ΔΗΜΑΡ σε αστυνομία και κουκουλοφόρους
Η ΔΗΜΑΡ απεύθυνε πριν από λίγο έκκληση προς όλες τις πλευρές να σταματήσουν οι συγκρούσεις εδώ και τώρα και να επανέλθει η δημοκρατική ομαλότητα στην πόλη.

Ευ. Βενιζέλος... «Πληροφορούμαι ότι προπηλακίστηκε ο βουλευτή Αλ. Αθανασιάδης βγαίνοντας από τη Βουλή γιατί άσκησε το κατά συνείδηση δικαίωμά του στην γνώμη του και την ψήφο του και μάλιστα μετά από περίσκεψη και ουσιώδη συζήτηση» !


«Προσβολή στη Βουλή» η επίθεση στον Αθανασιάδη

«Λυπηρό γεγονός» χαρακτήρισε ο Ευ. Βενιζέλος την πυρπόληση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου στο Σύνταγμα και του κεντρικού καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας, ενώ αναφέρθηκε και στην επίθεση στον βουλευτή Αλ. Αθανασιάδη.

Ηλίας Μόσιαλος[υπουργός Επικρατείας]... ''Η αστυνομία δεν κάνει επιθέσεις αντιθέτως αμύνεται και αντιδρά μόνο όταν δέχεται επίθεση ! Δείτε το video που διαψεύδη τον κ. Μόσιαλο


«Η Αστυνομία αμύνεται, δεν κάνει επιθέσεις!»
Δεν υπήρξε υπέρβαση καθήκοντος από την αστυνομία, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Ηλίας Μόσιαλος αναφερόμενος στα σημερινά επεισόδια που παραμένουν σε εξέλιξη γύρω από την πλατεία Συντάγματος.

Νέα Δημοκρατία... ''Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δεν έχει κανένα σχέδιο αντιμετώπισης των λίγων «γνωστών αγνώστων». Αντίθετα, καταφεύγει στην αλόγιστη χρήση χημικών που έχουν μετατρέψει την πρωτεύουσα σε “κόλαση” '' !

Βολές εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μιχελάκης, προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή, για την κατάσταση που επικρατεί στο κέντρο αυτή την ώρα.

Αθήνα... Εκτός ελέγχου τα πάντα ! Δείτε ζωντανή εικόνα από το Σύνταγμα στην οθόνη αριστερά στο site

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στην Αθήνα. Βασιλεύει το χάος
Φωτιές, λεηλασίες, χημικά και συνεχείς συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας .Κτήρια σώθηκαν την τελευταία στιγμή από την φωτιά και την λεηλασία ενώ καταγγελίες θέλουν αστυνομικές δυνάμεις να επιτίθενται...

Τα μέτρα καταδίκη του Μεσοπρόθεσμου...που έγινε νόμος του κράτους από 155....... ! Διαβάστε αναλυτικά


Καταδίκη της θανατικής ποινής
Διαβάστε αναλυτικά όλα τα μέτρα που περιλαμβάνει το Μεσοπρόθεσμο και θα υποστούν οι έλληνες πολίτες.

Απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ στο μπλόκο του Hilton ! Δείτε video



Το απόλυτο χάος στην Αθήνα από χημικά - Με μίσος τα ΜΑΤ πετούσαν τα χημικά προς τους πολίτες !


Χάρτης της περιοχής 

- ΤΩΡΑ: Στις φλόγες περίπτερο στην Οθωνος
- Στόχος των ΜΑΤ είναι να αδειάσει όλο το Σύνταγμα από διαδηλωτές
- Από εισβολή των ΜΑΤ σε κτίριο της ΔΟΕ, τραυματίστηκαν σοβαρά δύο δάσκαλοι
- Στις φλόγες έχει παραδοθεί ολόκληρο κτίριο στην Πανεπιστημίου - Απεγκλωβίστηκαν 3 άτομα
- 30 προσαγωγές και 11 συλλήψεις! - 31αστυνομικοί τραυματίες ΒΙΝΤΕΟ
- ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ - ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Βία και μίσος από τα ΜΑΤ του κ. Παπουτσή εναντίον των διαδηλωτών !


Λυσσώδεις προσπάθειες της αστυνομίας να διαλύσουν τους διαδηλωτές που ειρηνικά διαδηλώνουν κατά του μεσοπρόθεσμου.

Κίτρινα ποδήλατα... Θα πάρω φόρα !



Απίστευτο κι όμως αληθινό ! - Ο βουλευτής κ.Αθανασιάδης αποφάσισε να φύγει με τα πόδια από τη Βουλή ! Δείτε video

 
Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ο βουλευτής το όνομα και η εικόνα του οποίου εκτέθηκε περισσότερο από οποιουδήποτε άλλου από τα ΜΜΕ λόγω της στάσης του στο Μεσοπρόθεσμο αποφάσισε να φύγει με τα πόδια από τη Βουλή.

Πέταξαν γιαούρτι στη Λιάνα Κανέλη...

Ηταν λίγο πριν τις 10 το πρωί, όταν η βουλευτης Λιάνα Κανέλη με ένα μικρό smart  επιχείρησε να πάει στη Βουλή μέσω της Β. Σοφίας.

Διεγράφη από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ o Π.Κουρουμπλής...επειδή δεν θέλησε να πουλήση την πατρίδα του ! Ακούστε τι δηλώνη

 
Λίγα λεπτά αφού καταψήφισε το μεσοπρόθεσμο ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Π. Κουρουμπλής διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.

Στα μέτρα σας κ.Πετσάλνικε ο κανονισμός της Βουλής ; - Ποιός είναι επιτέλους ο κ. Αθανασιάδης ;

 
Απαράδεκτη ήταν η στάση του προεδρείου της Βουλής κατά την κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο. Ο κ.Πετσάλνικος άφησε τον μόνο κατ' όνομα αντάρτη βουλευτή Αθανασιάδη να βγάλει λογίδριο λίγο πριν πει το ΝΑΙ.

Προβοκάτσια από τα ΜΑΤ καταγγέλει ο Λαφαζάνης...


Προβοκάτσια από τα ΜΑΤ καταγγέλει ο ΛαφαζάνηςΜε το καλημέρα άρχισαν σήμερα στη Βουλή οι καταγγελίες για «τον τρισάθλιο ρόλο των ΜΑΤ» και τους «θύλακες προβοκατόρων που κρύβονται πίσω από τις κουκούλες».

Οι άντρες φοράνε παντελόνια κύριε Αθανασιάδη...

Οι άντρες κύριε Αθανασιάδη φοράνε παντελόνια τα οποία τους χαρακτηρίζουν

Εξώδικο προς τους βουλευτές για την μη ψήφιση του μεσοπροθέσμου σχεδίου.


Το παρακάτω εξώδικο βρίσκεται προς υπογραφή από οποιονδήποτε πολίτη ( απαιτείται Αρ.Δελ.Ταυτότητας) στο κιόσκι των 300 Ελλήνων στο πεζοδρόμιο απέναντι απο την Βουλή και θα παραδοθεί σε όλους τους βουλευτές ,την προηγουμένη της ψήφισης του μεσοπροθέσμου σχεδίου ( Μνημόνιο 2)

Μια φωτογραφία 1000 λέξεις...


...τι δράμα Θεε μου!

Ο παππους αυτός ειναι 1 μηνα στο σύνταγμα καθε μέρα. Είναι 85 χρονών

Αυτά να τα βλέπουν καποιοι που ειναι για καφέ!

Θλιβερά επεισόδια αυτή την ώρα γύρω από το Σύνταγμα - Πεδίο μάχης όλη η Αθήνα - Ξύλο και δακρυγόνα από τα ΜΑΤ εναντίον των Αγανακτισμένων και των κουκουλοφόρων - Εκκενώθηκε το King George ! Δείτε φωτο & video - Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από το Σύνταγμα στην εικόνα που είναι στην αριστερή στήλη του site


 
- To ξενοδοχείο εκκενώθηκε για την ασφάλεια των ενοίκων 
- Συγκρούσεις παντού! Σταδίου, Καραγ. Σερβίας, Αμερικής και Πανεπιστημίου!
- 26 προσαγωγές και 3 συλλήψεις! - 19 αστυνομικοί τραυματίες

Πέρασε το Μεσοπρόθεσμο με 155 ΝΑΙ έναντι 138 ΌΧΙ...

 
Όχι από Π.Κουρουμπλή που τέθηκε εκτός  κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ με επιστολή του Γ.Παπανδρέου, ΝΑΙ από Ε.Παπαδημητρίου που της στοίχισε τη διαγραφή της από τη Ν.Δ, ΝΑΙ από  Α.Αθανασιάδη και Θ.Ρομπόπουλο.

Όργιο κατασπατάλησεις στην πλάτη των Special Olympics - Την ώρα που οι πολίτες πεινάνε και η χώρα κινδυνεύει με χρεοκοπία ο γιος της κυρίας Δεσποτοπούλου (προέδρου της διοργανώτριας επιτροπής των Special Olympics) αμείβεται με 93.480 ευρώ ετησίως !

Ενώ νέοι και νέες δίνουν τον δικό τους αγώνα στους Special Olympics και οι θεατές χειροκροτούν τις προσπάθειες τους, την ίδια ώρα η κοινή γνώμη εξοργίζεται καθώς μέρα με την μέρα βγαίνουν νέα στοιχεία που δείχνουν όργια οικονομικής σπατάλης, σε μία περίοδο που η χώρα μας αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα.

Αθλητισμός... Στα ερυθρόλευκα ο Κάρλος Σάντσες !

Άλλη μια μεταγραφή ουσίας είναι έτοιμος να κλείσει ο Ολυμπιακός, αφού παρά την οικονομική διαφορά, ο Κάρλος Σάντσες θα πιάσει Λιμάνι μέχρι το Σάββατο

Τεχνολογία... Προσωπικά δεδομένα χρηστών από την Google σε κυβερνητικές υπηρεσίες που τα ζητάνε !

Ανακατατάξεις στην ηγεσία της Google

Όταν μία κυβερνητική υπηρεσία ζητήσει από την Google τα προσωπικά δεδομένα κάποιου χρήστη της, εκείνη τα δίνει.

Η Κίνα μοιράζει λεφτά, αλλά απαγορεύεται να τα πάρουμε !


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη


Και για όσους δεν κατάλαβαν, βρισκόμαστε μπροστά σε μια ακόμη εκδοχή της εθνικής προδοσίας.

Μπαράζ επιθέσεων σε ιστοσελίδες από την ομάδα χάκερ Anonymous...

 
Η ομάδα χάκερ Anonymous ξεσαλώνει, με ένα μπαράζ επιθέσεων σε ιστοσελίδες διάφορων χωρών.

Κριστίν Λαγκάρντ... ''Αν αυτό το βράδυ έχω να στείλω ένα μήνυμα, όσον αφορά την Ελλάδα, αυτό είναι μία έκκληση στα κόμματα για εθνική συνεννόηση'' !





Η γαλλίδα υπουργός των Οικονομικών, Κριστίν Λαγκάρντ, εξελέγη επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, από τα 24 μέλη του ΔΣ του Οργανισμού. Στήριξη στο πρόσωπό της είχαν εκφράσει οι ΗΠΑ, η ΕΕ, η Κίνα και η Ρωσία.

Μ. Βρετανία... Στους δρόμους και οι Άγγλοι - Λουκέτο στο δημόσιο !

 
Αλλαγές στο συνταξιοδοτικό προωθεί η κυβέρνηση Κάμερον στην Βρετανία. Στους δρόμους βγαίνουν αύριο οι δημόσιοι υπάλληλοι. Προβλήματα και στις πτήσεις.

Δεν διάβασαν το Μνημόνιο, ήξεις αφήξεις για το Μεσοπρόθεσμο - Ψηφοφορία και… ό,τι βγει !



Μέχρι τώρα δεν ήξεραν τι ψήφιζαν. Τώρα δεν ξέρουν για… τι ψηφίζουν. Για να αποφευχθεί η χρεοκοπία ή για να… οργανωθεί καλύτερα;

Επιστολή σε ειδικό κώδικα απέστειλε "Αγανακτισμένος" στον πρωθυπουργό...




Διαβαθμισμένη επιστολή σε ειδικό κώδικα γραφής απέστειλε "Αγανακτισμένος" στον πρωθυπουργό.

Τεχνολογία... Μια αμφιλεγόμενη ιδέα της Capcom για να σταματήσει τις μεταπωλήσεις παιχνιδιών !

Μια αμφιλεγόμενη ιδέα της Capcom για να σταματήσει τις μεταπωλήσεις παιχνιδιών

Το ότι οι παραγωγοί video games δε συμπαθούν ιδιαίτερα τις μεταπωλήσεις παιχνιδιών είναι γνωστό. Αυτό, όμως, που σκέφτηκε η Capcom για να αποτρέψει τις μεταπωλήσεις τίτλων είναι μάλλον αμφιλεγόμενο και ήδη προκαλεί πολλές αντιδράσεις.

Ρήμαξαν τα πάντα οι προβοκάτορες - Δείτε εικόνες από το κέντρο της Αθήνας ! Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από το Σύνταγμα στην εικόνα που είναι στην αριστερή στήλη του site


ΦΩΤΟ NEWSIT
Ένα απέραντο χάος άφησαν πίσω τους οι κουκουλοφόροι, που έσπασαν βιτρίνες, έκαιγαν  και ρήμαζαν τα πάντα στο πέρασμά τους.

Μπαρούτι μυρίζει η περιοχή γύρω από το Σύνταγμα - Κλειστή η Β. Σοφίας - Επεισόδια με έναν τραυματία πριν από λίγο - Δείτε φωτο & video ! Παρακολουθήστε ζωντανή εικόνα από το Σύνταγμα στην εικόνα που είναι στην αριστερή στήλη του site


- Δεν πέρασε η προβοκάτσια - Ξεκίνησαν οι προσυγκεντρώσεις
- Θα προσπαθήσουν και πάλι να εμποδίσουν το "πέρασμα" βουλευτών προς την Βουλή
- Στις 2 το μεσημέρι ψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο

Καιρός... Άστατος ο καιρός σήμερα Τετάρτη με σποραδικές βροχές και καταιγίδες !

Οι σποραδικές βροχές και καταιγίδες στις ηπειρωτικές περιοχές και πρόσκαιρα κατά τόπους στα υπόλοιπα και η εξασθένηση των ανέμων στο Αιγαίο θα είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για την Τετάρτη.

"Πείτε την αλήθεια στον λαό"...

Πείτε την αλήθεια στον λαό
Πενήντα ένας επιχειρηματίες καλούν με επιστολή τους κυβέρνηση και κόμματα "να πουν την
αλήθεια στον λαό" και να οδηγήσουν τη χώρα προς περικοπή σπαταλών και όχι προς αύξηση φόρων.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΠΟΛΙΚΟΙ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...



Φλώρινα... Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά στην Πρέσπα !

Υπό μερικό έλεγχο έχει τεθεί πυρκαγιά στην περιοχή Λαιμός, στις Πρέσπες του νομού Φλώρινας.
http://ikivotos.gr/

Advertisement