• Enter Slide 1 Title Here

    This is slide 1 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 2 Title Here

    This is slide 2 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

  • Enter Slide 3 Title Here

    This is slide 3 description. Go to Edit HTML of your blogger blog. Find these sentences. You can replace these sentences with your own words.

http://www.mrkteo.gr/

Τρίτη

Υγεία... Για καλύτερη υγεία...


Όπως και να είναι τα πράγματα στην παρούσα φάση της ζωής σας, μη ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας. Αυτό σημαίνει να διατρέφεστε υγιεινά, να ασκείστε και να προλαμβάνετε τυχόν προβλήματα. Βάλτε, λοιπόν, στόχο την υγεία σας και ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα

25 κορίτσια που πιθανώς να είναι πιο καυτά από την κοπέλα σας!!!!

Οι άντρες προσπαθούμε να πολεμήσουμε την παρόρμηση, αλλά δεν έχει σημασία το πόσο σκληρά προσπαθούμε, το γρασίδι είναι πάντα πιο πράσινο στην άλλη πλευρά όταν πρόκειται γα γυναίκες!.. 

Ο αριθμός ''7''...τη συμβολίζει και γιατί πολλοί των θεωρούν τυχερό !

Ο μαγικός αριθμός 7
Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβολίζει το νούμερο 7 και γιατί για πολλούς ανθρώπους είναι ο τυχερός τους αριθμός; Σίγουρα κρύβει κα΄τι ξεχωριστό και μυστήριο αφού από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα, σημαδεύει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο την ζωή μας.

Η μασκότ της Εδέμ !

Είναι η μασκότ της «Εδέμ»! Πρόκειται για ένα γκριφόν κανίς, τον Μoby L. που πήρε το όνομά του από το Moby Cool. Το συγκεκριμένο σκυλάκι το βρήκε εγκαταλειμμένο στον δρόμο η ηθοποιός Μέριλυν Διώνα και το χάρισε στη συνάδελφό της στα «Μυστικά της Εδέμ» Αντιγόνη Δρακουλάκη, η οποία από τότε ανέλαβε τη φροντίδα του με μεγάλη αγάπη.

Αξεσουάρ για να κλέψετε τις εντυπώσεις...αλλά και τις καρδιές...

Η κορδέλα που φοριέται περιμετρικά του κεφαλιού και θυμίζει έντονα τα παιδιά των λουλουδιών επιστρέφει ξανά για να σας βάλει σε πιο ανέμελο mood.

Θα καούν οι άπληστοι που όρισαν τις τύχες μας...

Του  Φίλιππου Πλιάτσικα

Είναι, βέβαιο, πλέον ότι στο επόμενο χρονικό διάστημα οτιδήποτε και οποιοσδήποτε είχε σχέση με την εξουσία τα τελευταία 30 χρόνια θα καεί και θα αποτεφρωθεί, ελπίζω όχι κυριολεκτικά (αν και πολύ το φοβάμαι, δυστυχώς) αλλά μεταφορικά.

Θύμα hacking το Ελληνικό site της Sony Music...

Οι… περιπέτειες της Sony δεν δείχνουν να έχουν τελειωμό, αφού τώρα έπεσε θύμα hackers και το «κοντινό μας», Ελληνικό site της Sony BMG.

Γ.Κωνσταντίνου... Επιστρέφει ξανά ως πολίτης Γ' κατηγορίας !

Τέσσερις δεκαετίες αργότερα ο Γιώργος Κωνσταντίνου (φωτ.) επιστρέφει εκ νέου ως «Πολίτης Γ’ κατηγορίας». Ενα έργο που φέρει την υπογραφή του και -δυστυχώς- ακόμα και σήμερα εξακολουθεί να είναι επίκαιρο.

Υγεια... Τα κιλά προκαλούν συρρίκνωση του εγκεφάλου !

Τα κιλά δεν κάνουν κακό μόνο στις αρτηρίες ή στην καρδιά. Κάνουν και στον εγκέφαλο, καθώς όπως ανακάλυψαν οι επιστήμονες, η παχυσαρκία μπορεί να οδηγήσει σε συρρίκνωσή του.

Κλειστό το YouTube Videoclub στο rooted Android...

Έχετε «ξεκλειδώσει» το βασισμένο-σε-Android smartphone ή tablet σας; Το τίμημα για την «ελευθερία» της συσκευής σας είναι η πρόσβαση στο… YouTube Movies!

Υβδριδικά netbook-tablets - το επόμενο βήμα στο computing ;



Με την κατηγορία των tablet PCs να γνωρίζει άνθιση και να περνάει στα χέρια ολοένα και περισσότερων καταναλωτών, άρχισαν να έρχονται στην επιφάνεια και όλοι οι περιορισμοί και τα μειονεκτήματα που τα συνοδεύουν.

Πάνω από ένα εκατομμύριο οι ηλεκτρονικές δηλώσεις...

http://static.doldigital.net/webstatic/C5674419BA3E9FE0E32779D5398AB084.jpgΜε σημαντικά αυξημένους ρυθμούς προχωράει η ηλεκτρονική υποβολή
των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων μέσω του TAXISnet, έχοντας ξεπεράσει ήδη το ένα εκατομμύριο -αριθμός αυξημένος κατά 117% σε σχέση με την αντίστοιχη ημερομηνία πέρυσι.

Ο ''Άρχοντας των δακτυλιδιών''...με οδοντογλυφίδες ! Δείτε φωτο


ΔΕΙΤΕ: Αγάπη για τον Άρχοντα των δακτυλιδιών

Άρρωστη...η «γενιά των υπολογιστών» !


Υποτονικά και αγύμναστα τα νέα παιδιά.Τα παιδιά της νέας γενιάς γίνονται σταδιακά πιο αδύναμα,

Γιατί οι Έλληνες δεν θα γίνουν ποτέ οδηγοί F1...


Τι να μας πουν οι πιλότοι...;Απορούμε γιατί δεν έχει καταφέρει να διαγωνισθεί ποτέ κανείς Έλληνας στην Φόρμουλα 1. Για ξανασκεφτείτε το λίγο. Είναι πολύ.... λογικό. Η αδρεναλίνη που εκκρίνεται από τον Έλληνα οδηγό δεν συγκρίνεται με αυτή των πιλότων!

Ηφαίστεια του κόσμου... Απολαύστε ένα φαντασμαγορικό θέαμα !

Ηφαίστεια του κόσμου

Ηφαίστειο, σύμφωνα και με την wikipedia είναι η ανοιχτή δίοδος από το εσωτερικό της Γης (ή άλλου γεωειδούς ουράνιου σώματος) που επιτρέπει την εκροή ή έκρηξη ρευστών πετρωμάτων και αερίων από το εσωτερικό (μανδύας) στην επιφάνεια του στερεού φλοιoύ με την μορφή λάβας.

Υγεία... Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και νερό...για την ενίσχυση του εγκεφάλου !

Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία και φυσικά νερό είναι απαραίτητα για να λειτουργεί σωστά ο εγκέφαλος.

Τα δέκα μεγάλα μυστήρια της επιστήμης !

"Υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας για τα οποία κανείς δεν μπορεί να δώσει μια σαφή απάντηση. Δείτε μια λίστα με 10 μεγάλα μυστήρια που η επιστήμη δεν έχει καταφέρει να λύσει...

Υγεία... Ελιές στο σώμα - Τι πρέπει να προσέχουμε !



Όταν μια ελιά έχει τρίχες, επιτρέπεται να κάνουμε λέιζερ ή είναι καλύτερα να τις αφαιρέσουμε με τσιμπιδάκι;

Το ποδήλατο και η ιστορία του...


 
Πότε  και που ξεκίνησε το ποδήλατο και πότε ήρθε στην Ελλάδα

Δευτέρα

Καιρός... Ζέστη αλλά και τοπικές βροχές - καταιγίδες για αύριο Τρίτη ! Δείτε την πρόγνωση

Κατά τόπους βρόχες, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στα ηπειρωτικά θα επικρατήσουν, ενώ η θερμοκρασία παραμένει κοντά στους 30 βαθμούς Κελσίου.

Έτοιμη η σήραγγα των Τεμπών μήκους 6 χιλιομέτρων

 
H σήραγγα μήκους 6 χιλιομέτρων, που παρακάμπτει την κοιλάδα των Τεμπών, ολοκληρώθηκε μετά από 2 χρόνια και 9 μήνες εργασιών.

Πρόταση ΝΔ για επανέλεγχο «πόθεν έσχες» πολιτικών από 1974 -2010...

 
Η Επιτροπή θα ελέγξει την περιουσιακή κατάσταση τους, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θητείας τους, αλλά επεκτείνεται στα δύο χρόνια πριν αναλάβουν το αξίωμα και δύο χρόνια μετά την παύση της ιδιότητας τους.

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Τεόντοσιτς...

 
Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον διεθνή Σέρβο γκαρντ του Ολυμπιακού ο οποίος πέταξε μπουκάλι προς τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο... Κέρδη 22 εκατ. ευρώ για πρώτο τρίμηνο του 2011 !

 
Κέρδη μετά από φόρους 22 εκατ. ευρώ, παρουσίασε το πρώτο τρίμηνο του 2011 το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Επιμένει κατά του Μπέου η ΑΕΚ...

 
Η Ένωση μπορεί να μην έχει κάποιο ουσιαστικό όφελος από την ένσταση κατά του Αχιλλέα Μπέου αλλά οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να καταθέσουν έφεση για λόγους ηθικής τάξης.

Θεσσαλονίκη... Οθόνες με ενημερωτικό υλικό στα λεωφορεία !

 
Ο ΟΑΣΘ θα εγκαταστήσει πιλοτικά τις συγκεκριμένες οθόνες σε δέκα λεωφορεία του.

Αθλητισμός... ΠΑΕ Ηρακλής - ''Ξεκινήστε το ξεβρώμισμα του ποδοσφαίρου από αλλού'' Διαβάστε όλη την ανακοίνωση

 
Την αγανάκτηση της για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο εξέφρασε η ΠΑΕ Ηρακλής, τονίζοντας πως η απόφαση να υποβιβαστεί ο “γηραιός”, είναι καταδικαστική για τον σύλλογο.

Πτολεμαϊδα... Από τη ληστεία στα μπουζούκια !

 

Στο νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδαζαν συνέλαβαν τους δύο νεαρούς οι άνδρες της αστυνομίας.

Γιατί κάποιοι φορείς αρνούνται να δώσουν οικονομικό λογαριασμό στο υπουργείο ; Δείτε τα στοιχεία με τους φορείς...

 
Όλο και λιγότεροι γίνονται οι φορείς του Δημοσίου που ..αρνούνται να δώσουν ‘λογαριασμό‘ στο υπουργείο για την οικονομική τους κατάσταση. Αυτοί όμως που αρνούνται είναι μερικοί από τους.. γνωστούς αγνώστους...

1 δισ. ευρώ στούς μικρομεσαίους...

 
Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η εκταμίευση δανείων προς μικρές, πολύ μικρές και μεσαίας κεφαλαιοποίησης επιχειρήσεις.

Χ. Φωτόπουλος... ''ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΡΟΛΑ'' !

 
Τι καταγγέλει στο Νewsit o πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων.

Ανασύρθηκε νεκρός από βάθος 4,5 μέτρων ο ο εργάτης που είχε καταπλακωθεί από χώματα στην Κηφισιά...

 
Λίγο μετά τις 15.30 το μεσημέρι ανασύρθηκε νεκρός από βάθος 4,5 μέτρων σε χαντάκι εργάτης που είχε καταπλακωθεί από χώματα στην οδό Μπουμπυλίνας 9, στην Κηφισιά.

Επίθεση στην ιστοσελίδα του στο Facebook δέχεται το Mega...από το κίνημα των αγανακτισμένων ...

 
Σφοδρή επίθεση στην ιστοσελίδα του στο Facebook δέχεται το Mega.Το κίνημα των αγανακτισμένων τηλεθεατών απειλεί τώρα με συγκέντρωση έξω από τις εγκαταστάσεις του καναλιού...

Σε πτώση το χρηματιστήριο - 1.92%...

 
Με νέα μεγάλη πτώση έκλεισε η συνεδρίαση στο Χρηματιστήριο με τις μεγαλύτερες απώλειες στο τραπεζικό τομέα ενώ το κλίμα πολιτικής αβεβαιότητας και οι φημολογίες για αναδιάρθρωση και επιστροφή στη δραχμή ανεβάζουν και πάλι το επιτόκιο δανεισμού.

Ανοιγει σήμερα η τηλεόραση του ALTER...

Το απόγευμα «ξεπαγώνει» το Alter

Σήμερα το απόγευμα αναμένεται να επανέλθει σε κανονική ροή προγράμματος ο τηλεοπτικός σταθμός Alter.

Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης και της τρόικας...

Το «ναυάγιο» της συναίνεσης φέρνει ανατροπές στα μέτρα

Σε διορθωτικές κινήσεις στο φορολογικό σκέλος του μεσοπρόθεσμου σχεδίου δράσης είναι αναγκασμένη να προχωρήσει η κυβέρνηση που καλείται να συνθέσει το νέο πακέτο μέτρων πάνω σε τεντωμένο σχοινί.

Κρήτη... Ετοιμάζονται για τσουνάμι...με την άσκηση Poseidon !

Άσκηση για τσουνάμι στην Κρήτη
Στην αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης θα πραγματοποιηθεί σήμερα άσκηση για τσουνάμι, στον απόηχο της τραγωδίας στην Ιαπωνία.

Υγεία... Θεσσαλονίκη - Στο κόκκινο τα νοσοκομεία της πόλης !

Δεν έχουν υλικά και δίνουν εξιτήρια
«Φοβόμαστε για την ίδια μας τη ζωή. Καθημερινά ελπίζουμε ότι τα νοσοκομεία δεν θα στερέψουν από υλικά που είναι αναγκαία για τις αιμοκαθάρσεις μας, διαφορετικά θα θρηνήσουμε θύματα.

Αθήνα... Νέες επιθέσεις σε αλλοδαπούς στο κέντρο !

Επιθέσεις σε βάρος αλλοδαπών τη νύχτα

Ένταση σημειώθηκε τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής,

Γερμανία... Τέλος τα πυρηνικά στη χώρα !

Η Γερμανία λέει «όχι» στα πυρηνικά

Η πρώτη χώρα που διακόπτει τη λειτουργία πυρηνικών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο έδαφός της γίνεται η Γερμανία.

Υγεία... Φράουλες κατάλληλες για όλες τις αρρώστιες !

Κατάλληλες για όλες τις αρρώστιες οι φράουλες

Ο καρπός, τα φύλλα, και οι ρίζες της φραουλιάς χρησιμοποιούνται ως φάρμακο εδώ και χιλιάδες χρόνια και μάλιστα ένας επιστήμονας θεώρησε ότι είναι κατάλληλες για όλες τις αρρώστιες.

Μεγαλειώδη σε παλμό αλλά και πρώτη σε όγκο στην Ευρώπη οι ''Αγανακτισμένοι'' του Συντάγματος...

 
- Νέο ραντεβού για τις 18:00 στην πλατεία Συντάγματος
- Γέμισαν ασφυκτικά όλοι οι δρόμοι γύρω απο την πλατεία   
- Μοναδική σε όγκο και παλμό η χθεσινή συγκέντρωση

Τρία τα σενάρια για τα Τέλη Κυκλοφορίας 2012...

 
Ποια είναι τα τρία σενάρια για τα Τέλη Κυκλοφορίας 2012. Η αύξηση αν ισχύσει τελικά σε όλα τα ΙΧ τότε θα επιβαρύνει τους κατόχους τους από 4 έως και 240 ευρώ.

Financial Times... Ξένοι θα κάνουν κουμάντο στην Ελλάδα !

 
Διεθνής εμπλοκή στη συλλογή φόρων και την ιδιωτικοποίηση κρατικής περιουσίας σε αντάλλαγμα με ένα νέο συμφωνητικό δανείου για την Αθήνα σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times

Τεχνολογία... Το νέο iOS 5 δεν κάνει για τα iPhone 3GS !

 
Το νέο λειτουργικό για τις συσκευές της Apple που αναμένεται να παρουσιαστεί στην WWDC σε λίγες μέρες, δεν θα είναι συμβατό με το iPhone 3GS.

Γερμανία... Στους δέκα οι νεκροί από τα θανατηφόρα αγγουράκια !

 
Τρόμο έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η επιδημία ενός βακτηρίου που προκαλεί τον θάνατο και εντοπίζεται στα αγγούρια.

Τον θάνατο σε 10 ανθρώπους στην Γερμανία έχει προκαλέσει το βακτήριο E.coli ενώ τα κρούσματα έφτασαν τα 300.
 
Η επιδημία του βακτηρίου E.coli στη Γερμανία, είναι μία από τις μεγαλύτερες του είδους παγκοσμίως και η σημαντικότερη που έχει καταγραφεί ποτέ στη χώρα, υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Ασθενειών.
 
Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν την Πέμπτη πως υπάρχουν υποψίες ότι μολυσμένα αγγουράκια, εισαγόμενα από την Ισπανία, προκάλεσαν την επιδημία του αιμολυτικού ουραιμικού συνδρόμου (ΟΑΣ), μια σοβαρή επιπλοκή που οφείλεται στο STEC, ένα είδος βακτηρίου E.coli το οποίο παράγει τοξίνες σιγκέλλας.
 
Το ECDC, που εδρεύει στη Στοκχόλμη και παρακολουθεί τις ασθένειες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χαρακτήρισε την επιδημία "μία από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και τη μεγαλύτερη που έχει αναφερθεί στη Γερμανία".
 
Από τις 25 Απριλίου έχουν καταγραφεί στη Γερμανία 300 κρούσματα του ΟΑΣ. Άλλα κρούσματα έχουν επίσης αναφερθεί στη Σουηδία, τη Δανία, την Ολλανδία και τη Βρετανία και όλα αφορούν άτομα που ταξίδεψαν πρόσφατα στη Γερμανία.
 
Το γερμανικό ερευνητικό Ινστιτούτο Robert-Koch (RKI ) προειδοποιεί τους πολίτες να αποφεύγουν την κατανάλωση ντομάτας, αγγουριού και μαρουλιών, ειδικά εάν τα προϊόντα αυτά προέρχονται από τη βόρεια Γερμανία, εφόσον τα περισσότερα κρούσματα εντοπίστηκαν στο Αμβούργο. Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων στη Στοκχόλμη, κάλεσε τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. στη λήψη μέτρων για να προστατευθούν οι πληθυσμοί τους.
 
Η ΕΕ σύμφωνα με ανακοίνωση της παρακολουθεί κατάσταση και ανέφερε πως το θανατηφόρο μικρόβιο επισημάνθηκε σε οργανικά αγγούρια από την Ισπανία (από τις περιφέρειες Μάλαγας και Αλμέϊρας) και την Ολλανδία. Η ΕΕ προειδοποιεί πολίτες που επισκέφθηκαν πρόσφατα τη Γερμανία πως σε περίπτωση αιμο-διάρροιας θα πρέπει να ζητήσουν άμεσα τη συμβουλή ιατρού.
 

Σεισμός... 3 ρίχτερ κούνησαν τα βόρεια προάστεια !

Λίγο μετά τη μία μετά τα μεσάνυχτα οι κάτοικοι των βορείων προαστίων ένιωσαν για τα καλά τη δόνηση

Καιρός... Καταιγίδες και μπόρες σε όλη τη χώρα σήμερα Δευτέρα ! Δείτε αναλυτικά

Οι μπόρες του Μαϊου θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά και τα βόρεια ορεινα.

Μπουρούσης... Να μην με καλέσει η εθνική το καλοκαίρι !

 
Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με τη διαιτησία του ντέρμπι και ο Γιάννης Μπουρούσης προανήγγειλε την αποχώρηση του από την Εθνική ομάδα.
http://ikivotos.gr/

Advertisement