http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

"Επεισόδιο" μεταξύ φοιτητών και Θ. Πάγκαλου στο Παρίσι ! - Δείτε video

   
Νέο “επεισόδιο” με φοιτητές και πρωταγωνιστή τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, μετά από αυτό του πρωθυπουργού στο πανεπιστήμιο Χούμπολντ του Βερολίνου.
Το επεισόδιο με τον Θ. Πάγκαλο συνέβη το βράδυ του Σαββάτου στο Παρίσι, στο “Ελληνικό Σπίτι” που έχει ιδρύσει ο σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς. Ο αντιπρόεδρος παρίστατο σε εκδήλωση, στην οποία θα προβαλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” που αφορά τη ζωή του Ι. Βαρβάκη.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ομάδα φοιτητών ανάρτησε πανώ συμπαράστασης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας της “Υπατίας” ενώ φοιτητές αποδοκίμασαν έντονα τον αντιπρόεδρο για την πολιτική της κυβέρνησης με βαριές εκφράσεις και στο τέλος καλώντας τον “να βγει έξω”. Μεταξύ άλλων ακούστηκε από μία φοιτήτρια η φράση "ο λαός σας έχει πάρει με τα γιαούρτια. Να φύγετε, να τελειώνει η ιστορία" και το ερώτημα από άλλον φοιτητή "μαζί τα φάγαμε;".

Ο κ. Πάγκαλος κάλεσε τους φοιτητές να συνομιλήσουν μαζί του την επόμενη ημέρα, ωστόσο εκείνοι αρνήθηκαν. Τελικά κουβέντα στην κουβέντα αποχώρησε ο Θ. Πάγκαλος από την εκδήλωση, όπως δείχνει το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε από παριστάμενο στην εκδήλωση.



πηγή: newsit.gr
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement