http://www.mrkteo.gr/

Κυριακή

Βρεττός - Αιγινίτη... Νέος έρωτας στην πόλη ?

Βρεττός-Αιγινίτη: νέος έρωτας στην πόλη;
Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ερωτική ζωή της πρώην κ. Σρόιτερ, Δήμητρας Αιγινίτη, αφού εθεάθη να δίνει φιλάκια με τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό μόλις 4 μήνες μετά το δακρύβρεχτο χωρισμό.
Μπέρδεμα οι έρωτες της showbiz, αφού οι φήμες ότι ο Βρεττός είχε σχέση με τη γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη οργιάζαν και η Αιγινίτη περνούσε την περίοδο ανασυγκρότησης μετά το χωρισμό της. Να όμως που ο φτερωτός Θεός έβαλε πάλι το χέρι του και έκανε το θαύμα του, κατά το γνωστό άσμα του Σπύρου Σπυράκου "Ο έρωτας με έρωτα περνάει", όπως όμως είδαμε σε πλάνα του Star , ο τραγουδιστής και το μοντέλο πετούν στα ουράνια αφού ζουν τον έρωτα τους χωρίς φόβο και με πολύ  πάθος.
  
Χθες το βράδυ λοιπόν ο ...πολυμήχανος φακός του star έπιασε τα παιδιά στα πράσα σε μαγαζί των νοτίων προαστίων. Τα ερωτευμένα πιτσουνάκια ανέβηκαν στον επάνω όροφο σύμφωνα με το ρεπορτάζ για να απολαύσουν ανενόχλητα τη βραδιά τους και παρήγγειλαν μεζεδάκια γιατί κανείς δε μπορεί να ζήσει μόνο με έρωτα.  Μέσα στο δίωρο που έμειναν στο μαγαζί το ζευγάρι που σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι μαζί 1 μήνα πέταγε σε πελάγη ευτυχίας και με γεμάτη καρδιά αλλά και στομάχι πλέον πήρε το δρόμο του γυρισμού! Πάντα τέτοια ευχάριστα!
πηγή: womenonly.gr 



Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement