http://www.mrkteo.gr/

Δευτέρα

Πάρκαρε το τανκ έξω από το σπίτι του !

 
Όταν είδαν ένα στρατιωτικό τανκ με ερπύστριες να κυκλοφορεί στους δρόμους του μικρού χωριού τους, οι κάτοικοι έτριψαν τα μάτια τους (για να βεβαιωθούν ότι βλέπουν καλά), έφεραν στο μυαλό τους σκηνές πολέμου και φαντάστηκαν πως δε μπορεί, «τανκ είναι, θα περάσει»
συνεχίζοντας το δρόμο του προς κάποια στρατιωτική βάση. Αμ δε!
Όπως αποδείχθηκε εν συνεχεία, το τανκ είχε έρθει στο χωριό Γούλβερκοτ για να μείνει. «Δεν έχω παρκάρει παράνομα και δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει σε κάποιον να έχει στην κατοχή του ακόμη και δέκα τανκ εάν το επιθυμεί. Μπορώ να βγω έξω και να οδηγήσω το δικό μου όποια ώρα θέλω», δηλώνει με μια δόση προκλητικότητας ο ιδιοκτήτης του στρατιωτικού οχήματος και κάτοικος του Γούλβερκοτ, Νίκολας Κραβτσένκο, ο οποίος τυγχάνει συνταξιούχος μηχανικός των ενόπλων δυνάμεων.
Οι συγχωριανοί του Κραβτσένκο, ωστόσο, έχουν διαφορετική άποψη. Διαμαρτύρονται πως το εν λόγω τανκ τρομάζει τα μικρά παιδιά, πως καταστρέφει με τις ερπύστριές του τους δρόμους και πως πιάνει χώρο.
Να σημειωθεί πως πρόκειται για όχημα που χρησιμοποιούσε ο βρετανικός στρατός τη δεκαετία του 1960, το οποίο ζυγίζει τέσσερις τόνους, έχει μήκος όσο τριάμισι ΙΧ και αναπτύσσει ταχύτητα έως και 20 χλμ. την ώρα.
Ο Κραβτσένκο το αγόρασε πρόσφατα, έναντι περίπου 12.000 ευρώ, με στόχο να αρχίσει να το «κυκλοφορεί» σε στρατιωτικές εκθέσεις. Το δημοτικό συμβούλιο, πάντως, από την πλευρά του, σηκώνει τα χέρια ψηλά και δηλώνει ανήμπορο να επιβάλει κυρώσεις καθώς το τανκ ούτε παρκαρισμένο παράνομα είναι, ούτε άδεια κυκλοφορίας στερείται.
πηγή: thebest.gr 
Share:
http://ikivotos.gr/

Advertisement